Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 33 / 1 / 0
A klony z helem? Palonym. Jak to zarzucac pierw klon a
Pozniem amelinum szelesci?

H

V
  • 560 / 9 / 0
16 stycznia 2017cpalnik pisze:
cpalnik pisze:
Jestem totalnym amatorem jezeli chodzi o benzo. Jak to zapodawac ? Klepie to cos fajnie wgl?
[ external image ]
Nie klepie, ale ja jestem ciężko chory i potrzebuję tego leku. Podam Ci adres na priva.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 1 / 0
spalilem troche brAunawczesniej a tera wciagnelem tabse 2mg i jakby jakies nody mam smieszne heehe
  • 4964 / 870 / 0
Powiem tak chociaz nie dotyczy to ostatnich postow. Jest to moja opinia klonazepam to jedynie jakolis daleki kuzyn klonazolamu ktory jest mistrzem jesli chodzi o brlenzosy i prospolecznosc oraz ogarnianie. Oczywiscie trzaba zachowac ostroznosc bo jak przerobrzyky to mozna sie zataczac belkotqc i gubic watki. 0,25mg clonazolamu do pracy i ijesspacery t zajebiscie oganiamy wszystko romowa sie klei. Po pracy jadlem znow 0,25mg i 2--3 piwka wtedy jest juz godmode i elegacko wszystko sie uklada w logiczja calosc. Na sen 0,125mg flubrazolamu i tak przez 4 dni. w tyg . Pozniej 2 dni calkowity clear. i 7 dzien max chill i jaram w ten dzien sam 2,5g skuna w pare godzin i uwazam ze jestem na dobrej drodze do tego by poukladac wszystkie sprawy . Nic poza tym nie cpam. Pisze w tyk watku bo moim zdaniem klonazepam nie ma prawie nic wspolnego z clonwzolamem ktory latwo dawkowac i nie przedobrzyc. Natomiast zawszr jak mialem klonazepam to te 2/4 mg ktore zjadalem za bardzo wplywaly na pamiec i moj blednik .plPozdro po przerwie. Pora spac.
  • 33 / 1 / 0
nie cytuj proszę postów bezpośrednio nad swoim, wycięto zbędną część. TL

A skad ten klonazolam ogarnac ja mieszkam kolo nl ate klony subutexy itp kupuje od babki takiej na tskiej miejscowie gdzie mozna wszysko kupic krak hel i inne specyfiki .czasem maja xanaxa oxazepany itp ale clonazolam musze zagadac
  • 343 / 3 / 1
16 stycznia 2017serotoninowy pisze:
i uwazam ze jestem na dobrej drodze do tego by poukladac wszystkie sprawy .
i tego Ci życzę ziomek, tak trzymać!

ostatnio w moje ręce trafił klonazepam 1mg w amp. i jako że wypić, chyba nie wypije ;p i zastanawiam się z czym to mogę zmiksować i w jakiej ilości (w porownaniu do p.o. czy [podjezykowego brania..)
ktoś ma jakieś doświadczenie lub coś co poleca? :)
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 519 / 47 / 0
Serotoninowy,sądząc po pisowni to ten clonazolam Ci nie służy.Według mnie, to jest ostatnia deska ratunku,dla osób z wyjebaną w kosmos tolerka,lub dla desperatów.Skoro chłopak nie miał wcześniej stycznosci z benzo, to klonazepan dobrze go wycziluje.Powiedziałbym, że zajebiście zadziała i według mnie jak na początek przygody z benzo, to rolki by go zajebiście wyluzowały.Po huja od razu na głęboką wodę? :finger:
  • 2116 / 631 / 0
Brak doświadczenia w benzo i klonazepam? Nie, nie i jeszcze raz nie! A zolam, to już w ogóle.
Ten sam błąd popełniłam ja i mój pierwszy "magik", bo "długo działa, dość mocne i łatwo się dzieli, no i to tylko 3zł!" - echhhhhh.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 23 / / 0
Witam . Czy klonazepam może być pomocny przy odstawieniu ciągu alkoholowego ? Czy raczej unikać I się męczyć ?
  • 560 / 9 / 0
Mnie na początku dobrze robił klorazepat(tranxen, cloranxen). Na początek dobre są rolki albo klorazepat. Przesiadać się na mocne benzo, powinno wtedy, kiedy tolerka na powyższe skoczyła drastycznie.
Uwaga! Użytkownik Veramid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?