Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 20 / 1 / 0
05 lipca 2021Alemisieniechce1 pisze:
Hej. Pytanie głównie dla bezpieczeństwa, jeśli około 10 rano wzięłam 2mg relanium mogę około 19 wypić kilka piw?
Jasne.
  • 3 / / 0
Siemanko. Mam pytanko co można zdziałać dobrego z takim malutkim asortymentem. Na stanie 50mg diazepamu (relanium), 500 mg tramalu retard i 50mg zolpi nasen. Raczej nowy w temacie (sporadyczne raz na rok stosowanie benzo, afobam, xanax itp.) także tolerka zerowa. Z opio pierwsza styczność (jeżeli ten tramal to to, jestem zielony, wiem tyle co czytam. Kiedyś tygodniowa przygoda z flualprą połączona z sporą ilością alko, także skutków nawet opisywać nie będę, raczej można się domyśleć. Więc tak jak wyżej, co i w jakiej dawce zapodać by wyciągnąć jak najlepsze wrażenia dla początkującego?
Waga 70, 183cm.
  • 113 / 29 / 0
06 lipca 2021Mojot pisze:
Siemanko. Mam pytanko co można zdziałać dobrego z takim malutkim asortymentem. Na stanie 50mg diazepamu (relanium), 500 mg tramalu retard i 50mg zolpi nasen. początkującego?
Diazepam masz w jakiej postaci? Tabletki czy ampułki? Z tab nie mam doświadczenia, ale jeśli masz ampułki to bym zrobiła mix 1 amp + 200mg tramalu. Ale nie ładuj się w tramal ogólnie, chujowa sprawa strasznie. Jednak z diazepamem bym się pobawiła haha, wciąga, ale bardziej mi leży, nawet nie miksując z tramadolem.

Co do zolpi to bierz max 10mg na raz i nie wpadaj w ciąg. Weź raz czy 2 razy na test i lepiej zostaw sobie na bezsenne noce jako po prostu dobry lek. Jak się wpierdolisz to potem będziesz miał „bezsenność z odbicia”, która dla mnie osobiście jest nie do przejścia.

Trzymaj się i bądź uważny w eksperymentach 🖐🏻
narkomanka, lekomanka, artystka, istota duchowa
  • 3 / / 0
06 lipca 2021sisi88 pisze:
06 lipca 2021Mojot pisze:
Siemanko. Mam pytanko co można zdziałać dobrego z takim malutkim asortymentem. Na stanie 50mg diazepamu (relanium), 500 mg tramalu retard i 50mg zolpi nasen. początkującego?
Diazepam masz w jakiej postaci? Tabletki czy ampułki? Z tab nie mam doświadczenia, ale jeśli masz ampułki to bym zrobiła mix 1 amp + 200mg tramalu. Ale nie ładuj się w tramal ogólnie, chujowa sprawa strasznie. Jednak z diazepamem bym się pobawiła haha, wciąga, ale bardziej mi leży, nawet nie miksując z tramadolem.

Co do zolpi to bierz max 10mg na raz i nie wpadaj w ciąg. Weź raz czy 2 razy na test i lepiej zostaw sobie na bezsenne noce jako po prostu dobry lek. Jak się wpierdolisz to potem będziesz miał „bezsenność z odbicia”, która dla mnie osobiście jest nie do przejścia.

Trzymaj się i bądź uważny w eksperymentach 🖐🏻

Diazepam w żółciutkich tabsach. Trampek tak samo po 100mg jedna, niemiecka produkcja z tego co jest napisane z tyłu. Luzik, akurat po dawnej przygodzie z flualprą + alko mam dosyć potężnych wrażeń i ładowania się w ciągi. Takie specyfiki mam dosłownie sporadycznie raz na rok (taka mała chęć odskoczni od tego smutnego jak pizda życia... w świat rozkoszy...) Kontrola w tych sprawach to podstawa moim zdaniem. Zolpi dodałem po prostu z myślą, że ktoś ma lepszą wiedzę i coś tam można zmixowac. Ale tak jak wiedza czytana mi podpowiedziała, tylko w krytycznych bezsennych sytuacjach, a tych jest sporo... Cóż... Rozpieprzony zegar biologiczny bo chęć siedzenia po nocach i ucieczka od ludzi jest zbyt mocna... ale jakoś trzeba żyć :)

Dzięki za radę i pozdrawiam, zabieram się za odlot w krainę luzu i spokoju ! 🤣
  • 268 / 37 / 0
jesli nie mialbym dostepu do wyzej wymienionych substancji to bym zostawil wszystko na wszelki wypadek :extasy:
- nasen to typowy usypiacz, tylko lepiej uzywac w przypadku bezsennosci jak nic innego nie brales wczesniej
- diazepam nie ma zbyt ciekawego dzialania rekreacyjnego, bardziej przyda sie w kryzysowych sytuacjach, np. przy przegieciu ze stymulantami lub na sen, akurat dosc bezpieczny jesli cos brales wczesniej
-tramadol akurat nie doradze ale raczej bym sie nacpal :mniam:
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 138 / 0
Te rolki jeśli chodzi o działanie, to jak się przedstawia przy królowej alprze ? Myślę, że lepsze od klona, ale zastanawiam się jakie daje odczucia psychiczne i fizyczne.
  • 268 / 37 / 0
dluzsze dzialania, mniej przeciwlekowo, bardziej nasennie i miorelaksacyjnie
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 138 / 0
18 lipca 2021nawachajka pisze:
dluzsze dzialania, mniej przeciwlekowo, bardziej nasennie i miorelaksacyjnie
Czyli, taka mini wersja klona?
Klona właśnie nigdy nie czułem.
  • 81 / 10 / 0
18 lipca 2021WALLSTREET pisze:
Te rolki jeśli chodzi o działanie, to jak się przedstawia przy królowej alprze ? Myślę, że lepsze od klona, ale zastanawiam się jakie daje odczucia psychiczne i fizyczne.
powiedzmy, że to bardzo "uniwersalne" benzo, na plus - długość działania w porównaniu z królową alprą
  • 268 / 37 / 0
za malo znam klona zeby cos sensownego napisac

fan alpry bedzie narzekal na zbyt duza sennosc/zmulenie po diazepamie i pewnie mniej rekreacyjny niz alprazolam wlasnie z tego wzgledu

diazepam bardziej przyda sie przy odstawieniu alkoholu, uspokoi roztrzesione rynce, w teori powinien byc lepszy na sen ale czy w praktyce to trudno powiedziec bo kazdy ma inne kryteria
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.