Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 520 / 8 / 0
Pier...sz. Jak ktoś schodzi z bezo to znaczy, że ma wyrobioną tolerancję, a to czyni ten lek bezużytecznym, no chyba żeby go jeść garściami to MOŻE zadziała. To lek dla pijaków, którzy nigdy nie bawili się benzo i w tym się jako tako sprawdza (u mnie jeszcze bez tolerki się nie sprawdził w ogóle). Drogo, niewydajnie i do dupy. Lepiej spróbować wysępić dwie paki rolek.
  • 606 / 8 / 0
Pisałem, że poczuć to może ćpun. Jak chcesz naprawdę zejść to zadowolisz sie wszystkim

a tak się składa, że klorazepat jest słabszy od rolek, ale WYCZUWALNY, co nie znaczy że masz po tym "dobrze"

kto jak kto, ale jako zatwardziały benzojad mogę coś o tym wiedzieć, więc odpierdol się waść

ps: sam odstawiałem tym benzo przy średniej jeszcze wtedy tolerancji. Rolki są lepsze, ale przy tym mniej ciagnie do walenia paczki na raz :-D
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 520 / 8 / 0
A bujaj wory filipku. Tez zjadłem życiu mnóstwo benzo i niebenzo, a sądząc po tolerancji pewnie więcej od Ciebie i też "coś mogę o tym wiedzieć", ale nie pozuje na "benzojada". Schodź sobie czym chcesz, jak Ci pomagają klorazepatowe cukierki to dobrze, ale mnie ten lek kompletnie nie rusza (a brałem go p.o., i.v. i w klamę w ilościach ogromnych). Na dzień dzisiejszy gdybym miał na to "cudo" reckę to bym jej w ogóle nie zrealizował, bo to nie jest nawet wartę pieniedzy jakie trzeba za to zapłacić w aptece, nie mówiąc już o wysiłku włożonym w urobienie lekarza, żeby to wypisał. Pewnie, że przy schodzeniu lepsze to niż nic, ale od tego są lepsze i bardziej wydajne specyfiki. Dla mnie (jak i pewnie dla wielu "benzojadów :) inwestowanie w klorazepat to pomyłka.
  • 606 / 8 / 0
Chwalenie się tolerką i pozowanie to delikatna pomyłka, cieszę się że stoję tam gdzie stoję, ale jak dla mnie problem tkwi w
(a brałem go p.o., i.v. i w klamę w ilościach ogromnych)
i w sumie eot, bo kwestia upodobań jest nierozstrzygalna
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 537 / 35 / 0
A ja panowie muszę pochwalić ten lek ( tak LEK )
od 2008r owpierdalałem się sporo alpry,broma,midasa, klonów z trampkiem ( 3 dni dochodziłem do siebie po dawce liściu klona 2mg i 4 dużych retardów %-D ) tak że jako takie doświadczenie mam.
Fakt faktem przez ostatnie 2 lata zjadłem tylko pudło sedamu

Dostałem od świrologa cloranxen na zejście z ciągu Morfinowego ( od października 2013 ), i muszę powiedzieć że ten lek działa ! ( dopierdalam do tego opripramol jakby co).
Lek działa, niweluje praktycznie wszystkie objawy skręta ( oprócz sraczki :-D )

W celach odstawiennych od opio sprawdza się znakomicie dawki 15mg rano (ciężko te kurewskie okrąglaki przeciąć ) 15 południe , a na noc 15mg midasa + 10mg zolpa )
Polecam , Krzysztof Hołowczyc
  • 12524 / 2431 / 0
Działa działa i to cholernie długo. Profil chyba najbardziej podobny do rolek. Idealno benzo do przerzucenia się z innego, krócej działającego.
  • 45 / 1 / 0
Ogólnie to nie polecam. Mam zerową torelancje na benzo. Nigdy nic z tej grupy nie brałem. Dostałem recke na tranxee 2 opakowania 5 mg. Zarzuciłem 15 mg nic, potem drugie 15 dorzuciłem nic. Postanowilem rozwalić kapsułki i wypić je zx napojem około 50 mg i lekki chillout, podkreślam leciutki. B słabe bezno na to wychodzi. No nic, nie chcialem tego robic, ale jutro dzwonie po alpre, broma, albo clona. Chce wyzerować sie z bupry i po to mi to ( rekreacyjnie ofc też ) Ale za tę cenę i takie efekty nie polecam tego preparaty. Może spełnia fukcje przy odstawianiu alko, ale nic poza tym. Aplre itd skminie na lewo, a przy najstepnej wizycie poprosze o cos mocniejszego, bo juz urobilem go na pierwze benzo,wiec pojdzie z góry. Strasznie łatwo mi manipulowaćtym typem. Za poł roku będzie mi pisał luminal z bananem na ryju ; D wchh troche socjotechniki i da się wszystko....reasumując klonazept rekcracyjnie to gówno, i drogie. lecznico może i okej, nie sprawdxałem, pozdro. :wall:
Sens życia polega na tym, że kiedyś się kończy. I to jedyny jego sens.
  • 53 / 3 / 0
Jedna z najsłabszych, o ile nie najsłabsza, benzodiazepina. Po dawce 10 mg czułam jedynie lekkie uspokojenie, trwające kilka godzin.
  • 537 / 35 / 0
znowu dostałem od psychiatry cloranxen, kurde 540mg cloranxenu mam w domu i niewiem co z nim zrobić :D

Od razu piszę żę jak ktoś ma tolerkę typu 10mg alpry czy tam 5mg klona to niech nie czyta nawet :-D

Klorazepat działa, i to działa bardzo długo. Jego działanie jest bardzo "utajone" / " w tle ".
Nie próbowałem go ćpać, ale ze względu na bardzo bardzo długi t½ jego metabolitów ma niski potencjał rekreacyjny, a zarazem niski potencjał uzależniający.
klorazepan jest bardzo szybko metabolizowany w około 80% do nordiazepamu ( N-demetylodiazepam ) który uzyskuje stężenie maksymalne po około 90 min ( czyli to jest jego peak ) a jego t ½ to 45-70h co jest całkiem długim czasem, około 2,5% nordiazepamu jest metabolizowane do oksazepamu. Trzeba zauważyć że nordiazepam ma tendencje do kumulowania się w organizmie.
Jako środek leczniczy sprawdza się świetnie, znosi w dawce 20mg mocny RLS, znosi zlewne poty, bóle mięśni na odstawce opio oraz uspokaja TAK uspokaja,
po detoxie nie brałem 3 dni klorazepatu, to myślałem że w pracy każdemu nawtykam co o nim myślę. Irytacja lvl 20. Po klorazepacie mogę normalnie rozmawiać z ludźmi nie łapie mnie irytacja, potocznie wqurw.
Z Negatywnych skutków zauważyłem że jak się nie skupiam na tym co mówię tylko z automatu coś mówię, to się mylę nagminnie przy mówieniu :huh: )
Także reasumując: klorazepat działa dobrze ale do ćpania raczej się nie nadaje ( no chyba że w dawkach 50-100-1500 mg %-D )
Tak jestem ćpunem bo codziennie pije 2L soku grejfrutowego, łykam trazodon i sertralinę , także dzieci pamiętajcie ćpunów nie słuchajcie %-D
  • 12524 / 2431 / 0
Philipos pisze:
^

szczerze mówiąc gówno prawda
to benzo jeśli właściwie stosowane jest nawet lepsze od rolek przy schodzeniu z innych cukierków (no chyba że zaczynamy dzień od 10mg klona %-D )

z tego co mi mówił lekarz nikt nie chce schodzić ani tym ani rolkami bo ZA DROGIE I ZA MAŁO.

myślę że tylu ludzi tkwi wjebanych w benzo po mając pod ręką użyteczne narzędzia każdy i tak wybierze klony na odstawkę, kurwa, wszystkiego: stimsy, alkohol, inne benzo, opioidy itp

sam jadłem i po wysyceniu organizmu jest znakomite- coś pomiędzy odstawką na sucho i z pomocą silniejszego benzo

Zgadzam się w zupełności. Do ćpania raczej się nie nadaje, ale do schodzenia i odstawki innej benzo jest znakomite. Sam stosowałem z powodzeniem i jest tak jak piszesz - kiedy dawki się skumulują działa naprawdę zajebiście. Nie czuć typowego benzo-uwalenia, a raczej spokój i relaks.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.