Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
PS. to mój pierwszy raz z barbituranami/benzodiazepinami więc to pewnie o to chodzi
Non1989 pisze:To można to kupić jeszcze? Ja myślałem, że to wycofane dawno temu. Przecie to starej generacji lek, powinno tego już nie być... Gdzie żeś to kupił? I za ile ? :D
Kakihara pisze:Pabialgin P to nowa wersja starego pabialginu w ktorej zastapiono jakas tam szkodliwa substancje na inna, nie chce mi sie szukac nazw, w kazdym razie allobarbital pozostal.
Ogólnie to pisałem tamtego posta na fazie, teraz jako wmiare trzeźwy moge powiedzieć że spoko było i może oczekiwałem czego innego(nie wiem czego?), ma sie bardzo wyjebke na wszystko i można robić rzeczy których normalnie sie nie robi - widać zmiane w zachowaniu ;-) , do tego lekki nieogar-oszołomienie, i duża senność, z tą muzyką to nie wkręt serio lepiej wchodziła.
Fajnie by było znaleźć następny listek na jakieś stresujące dni haha
Czyli jest nadzieja, że ten zmodyfikowany gdzieś dostanę, tak? Jutro będę w większym mieście, będe miał okazję połazic po aptekach i poszukać. Choc niekoniecznie będzie mi się chciało, bo własnie raczę się relanium ^^
Bo mnie dziś farmaceutka poinformowała że już tego nie produkują... W innej aptece za to bez problemu dostałem... no kurwa co to ma być do chuja... niby ledwo co to to działa ale i tak szkoda by było (zwłaszcza ze dopiero pare dni temu te kropelki odkrylem).
Powiem krotko - fajny uspokajacz otc - a nie pierdolenie sie z waleriana czy innymi kurestwami bez dzialania narkotycznego
Za wszelkie bledy w pisowni strasznie kurwa przepraszam, ale coz zrobic jak czlowiek nagrzany...
:-p
Znalezionego...gdzieś....
To już chyba benzo łatwiej wysępić, niżeli pić całą butlę tych kropli. Ochydztwo.
// A produkować nadal robią, niedawno matka kupowała.
Działanie tych kropli porównał bym do 10mg diazepamu. Nieopłacalne.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.