Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
PS. to mój pierwszy raz z barbituranami/benzodiazepinami więc to pewnie o to chodzi
Non1989 pisze:To można to kupić jeszcze? Ja myślałem, że to wycofane dawno temu. Przecie to starej generacji lek, powinno tego już nie być... Gdzie żeś to kupił? I za ile ? :D
Kakihara pisze:Pabialgin P to nowa wersja starego pabialginu w ktorej zastapiono jakas tam szkodliwa substancje na inna, nie chce mi sie szukac nazw, w kazdym razie allobarbital pozostal.
Ogólnie to pisałem tamtego posta na fazie, teraz jako wmiare trzeźwy moge powiedzieć że spoko było i może oczekiwałem czego innego(nie wiem czego?), ma sie bardzo wyjebke na wszystko i można robić rzeczy których normalnie sie nie robi - widać zmiane w zachowaniu ;-) , do tego lekki nieogar-oszołomienie, i duża senność, z tą muzyką to nie wkręt serio lepiej wchodziła.
Fajnie by było znaleźć następny listek na jakieś stresujące dni haha
Czyli jest nadzieja, że ten zmodyfikowany gdzieś dostanę, tak? Jutro będę w większym mieście, będe miał okazję połazic po aptekach i poszukać. Choc niekoniecznie będzie mi się chciało, bo własnie raczę się relanium ^^
Bo mnie dziś farmaceutka poinformowała że już tego nie produkują... W innej aptece za to bez problemu dostałem... no kurwa co to ma być do chuja... niby ledwo co to to działa ale i tak szkoda by było (zwłaszcza ze dopiero pare dni temu te kropelki odkrylem).
Powiem krotko - fajny uspokajacz otc - a nie pierdolenie sie z waleriana czy innymi kurestwami bez dzialania narkotycznego
Za wszelkie bledy w pisowni strasznie kurwa przepraszam, ale coz zrobic jak czlowiek nagrzany...
:-p
Znalezionego...gdzieś....
To już chyba benzo łatwiej wysępić, niżeli pić całą butlę tych kropli. Ochydztwo.
// A produkować nadal robią, niedawno matka kupowała.
Działanie tych kropli porównał bym do 10mg diazepamu. Nieopłacalne.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.