Lubiłem 4-ho-mipta, jedna z fajniejszych tryptamin jak dla mnie.
Niektórzy spekulują, że 4-aco przekształcają się do 4-ho, dlatego chcę wiedzieć, czy faktycznie się różnią.
Zależy od drogi podania. Oralnie, jak je zjesz, to powinny być jednakowe. Gdybyś jednak próbował wciągać nosem albo per rectum aplikować to mogą się trochę różnić. No ale to tylko teoria, nie sprawdzałem tego i nie wiem czy ktokolwiek kiedykolwiek na poważnie tego dochodził. Taki urok RCków, to Ty jesteś eksyperymentatorem.
Podobno najbardzziej podobne do 4 ho-mipta. Najlepszej tryptaminy jakiej próbowałem.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ale na tripie rozbolała mnie głowa, nie wiem czy to wina substancji czy coś losowego.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.