2-(2-metylofenylo)-1-(1-pentylo-1H-indol-3-yl)etanon
http://en.wikipedia.org/wiki/JWH-251
siła tego kanna jast bardzo niska, w dodatku trzeba go przechowywac w -20 więc żadnej mieszanki z niego nie zrobisz
Mam nadzieje że wątek zostanie zamknięty bo wyczerpałem temat
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
lufarulez pisze:(...) trzeba go przechowywac w -20 (...)
i nie jest takie slabe, lepsze od 081ki
randomuser811 pisze:W sam raz za okno.xDlufarulez pisze:(...) trzeba go przechowywac w -20 (...)
corleoNe pisze:przechowywanie jwh-251 w -20*C to mit. taki sam mit, jak zakaz wrzucania mieszanki do odparowania w mikrofalowce ;-)
Przy dawce 25mg siedziałem jak warzywko przy kompie z otwartą buzią :D
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.