2-(2-metylofenylo)-1-(1-pentylo-1H-indol-3-yl)etanon
http://en.wikipedia.org/wiki/JWH-251
siła tego kanna jast bardzo niska, w dodatku trzeba go przechowywac w -20 więc żadnej mieszanki z niego nie zrobisz
Mam nadzieje że wątek zostanie zamknięty bo wyczerpałem temat
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
lufarulez pisze:(...) trzeba go przechowywac w -20 (...)
i nie jest takie slabe, lepsze od 081ki
randomuser811 pisze:W sam raz za okno.xDlufarulez pisze:(...) trzeba go przechowywac w -20 (...)
corleoNe pisze:przechowywanie jwh-251 w -20*C to mit. taki sam mit, jak zakaz wrzucania mieszanki do odparowania w mikrofalowce ;-)
Przy dawce 25mg siedziałem jak warzywko przy kompie z otwartą buzią :D
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata