2-(2-metylofenylo)-1-(1-pentylo-1H-indol-3-yl)etanon
http://en.wikipedia.org/wiki/JWH-251
siła tego kanna jast bardzo niska, w dodatku trzeba go przechowywac w -20 więc żadnej mieszanki z niego nie zrobisz
Mam nadzieje że wątek zostanie zamknięty bo wyczerpałem temat
Powód: dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
lufarulez pisze:(...) trzeba go przechowywac w -20 (...)
i nie jest takie slabe, lepsze od 081ki
randomuser811 pisze:W sam raz za okno.xDlufarulez pisze:(...) trzeba go przechowywac w -20 (...)
corleoNe pisze:przechowywanie jwh-251 w -20*C to mit. taki sam mit, jak zakaz wrzucania mieszanki do odparowania w mikrofalowce ;-)
Przy dawce 25mg siedziałem jak warzywko przy kompie z otwartą buzią :D
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki
Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund
Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat
Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.