04 listopada 2025mendzinshan pisze:Kruszysz tabletki, mieszasz z wodą, filtrujesz to - oxy26 października 2025GAM8L3R pisze: WITAM ,
ma ktos przepis na "lean" na oxach ?
Mialem kiedys i robilem wyszedl kozak tylko zapomnialem jak go zrobic , moze ktos przypomniec ?
pozdro
Oxy się zajebiście w wodzie rozpuszcza myślę że nawet 100mg/1ml
Bierzesz spirytus 95 procent i diphergan. Np kruszysz dipha i wrzucasz do alkoholu
Więc bd miał prometazyne z lekką ilością alkoholu. Potem ten alkohol możesz odparować i zostanie prometazynowy proch, albo wjebac do syropu roztwór prometazynowo spirytusowy.
Żeby zagęścić i stworzyć syrop użyj syropu kukurydzianego, aromaty i barwniki to już wiesz jak chcesz.
Tak chyba najprościej zrobić oxdrunk
Mam nadzieję ze nie złamałem regulaminu w żaden sposób, a jak tak to przepraszam - usuńcie haha
Teraz polske zalewa homebrew lean, w chuj ludzi wali opio29 października 2025krzychv pisze: Ciężko powiedzieć dokładnie ile, ale liczba tych uzależnionych osób na pewno jest spora i gwałtownie rośnie w oststnim czasie. Nie wiem jak w telewizji mogą robić reportaże o wielkim zabójczym mefedronie(xD), zamiast się skupić na opio.
Ja bym powoiedzial nawet ogółem nie „jebać opioidy” tylko „jebać cpanie ogólnie”
Bo z biegiem czasu zauważam że wszystko jest syfem
spawanie z postem poniżej (używaj opcji edytuj post, a nie nawalasz 5 postów pod rząd w jednym temacie i myślisz, że każdy przejdzie bo będzie się komuś chciało je scalać ze sobą) /Merx
10 listopada 2025KasetowyPL pisze: Oksy z Klonami - moim zdaniem nie powinno się tego łączyć :v.
Ja mam dwa pytania, jedno jest może nie w tym wątku co trzeba ale trudno.
Zmyłem.gilotynką osłonę oxy, połknąłem 10 mg oksykodonu beż mixow, nawet kawy i ...nic.
Czym może być to spowodowane i dlaczego to na mnie nie działa?
Druga sprawa równie dla mnie ważna- czy wśród nas jest lekarz który pomoże mi skonfigurować moje pliki P1 do wystawiania moich recept ?
Z RPWDL pobrałem i skonfigurowałem pliki P1 beż większego problemu, natomiast mój certyfikat e- zła numer jakiś tam który dostałem od KIRu bo ZUS to oczywiście tragedia coś z nimi załatwić, to mój e-zla jest zabezpieczony jakimiś hasłami, plikami, itd. Mam do nich dostęp ale nie wiem jak je skonfigurować z plikami P1 w moim gabinecie do wystawiania e-recept?
Czy jakiś kolega lekarz, najlepiej, mógłby mnie oświecić i pomoc mi ?
Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam wszystkich,
Angelus
E. Hemingway
Z pregabą też dobry miks, jako, że pregaba dość długo wchodzi można ją zażyć trochę wcześniej niż oxy lub równo z nim.
Pamiętajcie jedną zasadę- mieszanie dwóch lub więcej depresantów nigdy nie jest bezpieczne i zawsze istnieje ryzyko wystąpienia różnych "powikłań", z przedawkowaniem na czele.
Tak, że sama euforia- oxy solo.
Większa sedacja- połączenie z benzo i/lub pregabą.
Bez tolerki na benzo i pregabę nie radziłbym przekraczać na start 1mg klona/alpry lub 150mg pregaby.
Dorzucić lub zastosować większe dawki czy miks z benzo i pregabą zawsze można, w drugą stronę jest to pamiętajcie niemożliwe.
10-20mg to nie jest dawka po ktorej mozna zbytnio oczekiwac zauwazalnych efektow narkotycznych. A na pewno nie przy podaniu doustnym, z przedluzonym uwalnianiem w dodatku. Poza tym, procz zmycia otoczki nalezy te tabletki (po osuszeniu najlepiej, zeby sie nie zbrylalo) dokladnie pokruszyc, jak chcesz miec natychmiastowe uwalnianie.
Chodzi o lipofilność? Siły działania nie licze, bo mówię o dawkach, które wg przelicznika są takie same jak morfina
W przypadku oksykodonu z tego co wiem bardzo szybko rośnie, jeszcze szybciej chyba na fentanyl ale nie miałem do czynienia tak żeby to samemu stwierdzić
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.