04 listopada 2025mendzinshan pisze:Kruszysz tabletki, mieszasz z wodą, filtrujesz to - oxy26 października 2025GAM8L3R pisze: WITAM ,
ma ktos przepis na "lean" na oxach ?
Mialem kiedys i robilem wyszedl kozak tylko zapomnialem jak go zrobic , moze ktos przypomniec ?
pozdro
Oxy się zajebiście w wodzie rozpuszcza myślę że nawet 100mg/1ml
Bierzesz spirytus 95 procent i diphergan. Np kruszysz dipha i wrzucasz do alkoholu
Więc bd miał prometazyne z lekką ilością alkoholu. Potem ten alkohol możesz odparować i zostanie prometazynowy proch, albo wjebac do syropu roztwór prometazynowo spirytusowy.
Żeby zagęścić i stworzyć syrop użyj syropu kukurydzianego, aromaty i barwniki to już wiesz jak chcesz.
Tak chyba najprościej zrobić oxdrunk
Mam nadzieję ze nie złamałem regulaminu w żaden sposób, a jak tak to przepraszam - usuńcie haha
Teraz polske zalewa homebrew lean, w chuj ludzi wali opio29 października 2025krzychv pisze: Ciężko powiedzieć dokładnie ile, ale liczba tych uzależnionych osób na pewno jest spora i gwałtownie rośnie w oststnim czasie. Nie wiem jak w telewizji mogą robić reportaże o wielkim zabójczym mefedronie(xD), zamiast się skupić na opio.
Ja bym powoiedzial nawet ogółem nie „jebać opioidy” tylko „jebać cpanie ogólnie”
Bo z biegiem czasu zauważam że wszystko jest syfem
spawanie z postem poniżej (używaj opcji edytuj post, a nie nawalasz 5 postów pod rząd w jednym temacie i myślisz, że każdy przejdzie bo będzie się komuś chciało je scalać ze sobą) /Merx
10 listopada 2025KasetowyPL pisze: Oksy z Klonami - moim zdaniem nie powinno się tego łączyć :v.
Ja mam dwa pytania, jedno jest może nie w tym wątku co trzeba ale trudno.
Zmyłem.gilotynką osłonę oxy, połknąłem 10 mg oksykodonu beż mixow, nawet kawy i ...nic.
Czym może być to spowodowane i dlaczego to na mnie nie działa?
Druga sprawa równie dla mnie ważna- czy wśród nas jest lekarz który pomoże mi skonfigurować moje pliki P1 do wystawiania moich recept ?
Z RPWDL pobrałem i skonfigurowałem pliki P1 beż większego problemu, natomiast mój certyfikat e- zła numer jakiś tam który dostałem od KIRu bo ZUS to oczywiście tragedia coś z nimi załatwić, to mój e-zla jest zabezpieczony jakimiś hasłami, plikami, itd. Mam do nich dostęp ale nie wiem jak je skonfigurować z plikami P1 w moim gabinecie do wystawiania e-recept?
Czy jakiś kolega lekarz, najlepiej, mógłby mnie oświecić i pomoc mi ?
Będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam wszystkich,
Angelus
E. Hemingway
Z pregabą też dobry miks, jako, że pregaba dość długo wchodzi można ją zażyć trochę wcześniej niż oxy lub równo z nim.
Pamiętajcie jedną zasadę- mieszanie dwóch lub więcej depresantów nigdy nie jest bezpieczne i zawsze istnieje ryzyko wystąpienia różnych "powikłań", z przedawkowaniem na czele.
Tak, że sama euforia- oxy solo.
Większa sedacja- połączenie z benzo i/lub pregabą.
Bez tolerki na benzo i pregabę nie radziłbym przekraczać na start 1mg klona/alpry lub 150mg pregaby.
Dorzucić lub zastosować większe dawki czy miks z benzo i pregabą zawsze można, w drugą stronę jest to pamiętajcie niemożliwe.
10-20mg to nie jest dawka po ktorej mozna zbytnio oczekiwac zauwazalnych efektow narkotycznych. A na pewno nie przy podaniu doustnym, z przedluzonym uwalnianiem w dodatku. Poza tym, procz zmycia otoczki nalezy te tabletki (po osuszeniu najlepiej, zeby sie nie zbrylalo) dokladnie pokruszyc, jak chcesz miec natychmiastowe uwalnianie.
Chodzi o lipofilność? Siły działania nie licze, bo mówię o dawkach, które wg przelicznika są takie same jak morfina
W przypadku oksykodonu z tego co wiem bardzo szybko rośnie, jeszcze szybciej chyba na fentanyl ale nie miałem do czynienia tak żeby to samemu stwierdzić
12 listopada 2025freezin9moon pisze: @Angelus14
10-20mg to nie jest dawka po ktorej mozna zbytnio oczekiwac zauwazalnych efektow narkotycznych. A na pewno nie przy podaniu doustnym, z przedluzonym uwalnianiem w dodatku. Poza tym, procz zmycia otoczki nalezy te tabletki (po osuszeniu najlepiej, zeby sie nie zbrylalo) dokladnie pokruszyc, jak chcesz miec natychmiastowe uwalnianie.
Zawsze jest tez mozliwosc ze ww. koledze po prostu profil dzialania nie robi i stad rozczarowanie.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.