ODPOWIEDZ
  • 50 / / 0
Czy żarówki energooszczędne mają w tym przypadku sens?
Respect
  • 107 / 1 / 0
pyziulkaaa pisze:
Czy żarówki energooszczędne mają w tym przypadku sens?
Przy tak małym boxie jak najbardziej.
  • 1107 / 51 / 0
L - faza 1
N - przewód neutralny
N - przewód neutralny
Uziemienie - do gnzizkda
Uziemienie - do obudowy lampy
LL i LH do lampy
Chuj na kaczych łapach
  • 447 / 50 / 0
Mam dostep do ogromnej gamy lamp, czy lampy led sie nadaja wogole do growboxow? Chodzi mi tez szczerze o zuzycie pradu. Mam tez dosteo do lamp halogoenowych od 100 do 600 watt, na zarowkch zazwyczaj pisze metal halide lamp.
  • 4 / / 0
Lampy metal Halide - MH się nadają ale zalecane są do fazy wzrostu rośliny nie do kwitnienia - na kwitnienie HPS

inne barwy światła - pod HPS na fazie wzrostu się bardziej wyciągają ale ogólnie można i całość jechać na tych i na tych - ale lepiej całość na HPS niż na MH

Ledy się nadają ale tam ważna jest jakość ledów - no i raczej chodzi o panele a nie wiem czy nie mówisz o zwykłych żarówkach led

Przy małych boxach świetlówki CFL jak najbardziej albo na kiełkowanie, klony, sadzonki - zalety niska temperatura i bliskość żarówki od maleństw
  • 1 / / 0
Tak, myślę, że te będą najlepsze. Zapytaj o dostępność w Hurtownia elektryczna
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.