ODPOWIEDZ
  • 50 / / 0
Czy żarówki energooszczędne mają w tym przypadku sens?
Respect
  • 107 / 1 / 0
pyziulkaaa pisze:
Czy żarówki energooszczędne mają w tym przypadku sens?
Przy tak małym boxie jak najbardziej.
  • 1107 / 52 / 0
L - faza 1
N - przewód neutralny
N - przewód neutralny
Uziemienie - do gnzizkda
Uziemienie - do obudowy lampy
LL i LH do lampy
Chuj na kaczych łapach
  • 447 / 50 / 0
Mam dostep do ogromnej gamy lamp, czy lampy led sie nadaja wogole do growboxow? Chodzi mi tez szczerze o zuzycie pradu. Mam tez dosteo do lamp halogoenowych od 100 do 600 watt, na zarowkch zazwyczaj pisze metal halide lamp.
  • 4 / / 0
Lampy metal Halide - MH się nadają ale zalecane są do fazy wzrostu rośliny nie do kwitnienia - na kwitnienie HPS

inne barwy światła - pod HPS na fazie wzrostu się bardziej wyciągają ale ogólnie można i całość jechać na tych i na tych - ale lepiej całość na HPS niż na MH

Ledy się nadają ale tam ważna jest jakość ledów - no i raczej chodzi o panele a nie wiem czy nie mówisz o zwykłych żarówkach led

Przy małych boxach świetlówki CFL jak najbardziej albo na kiełkowanie, klony, sadzonki - zalety niska temperatura i bliskość żarówki od maleństw
  • 1 / / 0
Tak, myślę, że te będą najlepsze. Zapytaj o dostępność w Hurtownia elektryczna
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.