L-teanina 150mg x1
Alpha-gpc 250mg co 4 godziny
Hupercyna A 200mg x1
Sunifiram 5mg co 4 godziny
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
L-Teanina + Treonian Magnezu
Planuję to pobrać dłużej. Jakieś przeciwwskazania? Co by można było tu dołożyć jeszcze?
Czasem biorę BCAA lub Kretyne.
@SteroidKing
Fenyloalanina/Tyrozyna, elektrolity, zwiększenie ilości spożywanych kalorii
25 maja 2019blackgoku pisze: Zostaw rozpuszczalną. Rozpuszczalna to syf. Zainwestuj w stalową kawiarkę włoską, młynek do kawy, kawè ziarnistą min. 50-60zl/kg. Kawa gryzie się ze stymulantami. No i nie będziesz wydajny od 1 do ostatniej godziny, bo bez silnych stymulantów to niemożliwe, a te z kolei rozstroją Ci rytm dobowy. Higiena snu też musi być, by wydajnie pracować kolejnego dnia. O tym sobie poczytaj m.in. niebieskie światło wieczorem a jakość snu. Magicznej tabletki z Jestem bogiem nikt Ci w PL nie da. Możesz zainwestować w Modafinil, to jest bliskie największej wydajności. Ten stack co podałeś hest całkiem dobry, o ile będziesz pracował 8h a nie 14h. 2x Sunifiram podjęzykowo. Już bez kawy. Albo minimum 3h od spożycia kawy.
Rozpuszczalną piję z lenistwa rano, kiedy nie chce mi się mielić kawy i czyścić potem sprzętu do zaparzania ani czekać, aż kawa się zaparzy.
Higiena snu jest.
Niebieskie światło odstawiam godzinę przed snem.
Nie szukam tabletki z Jestem Bogiem, ale po 6-8h pracy umysłowej w ciągłej rozmowie z ludźmi (non stop podejmuję istotne decyzje w pracy) czuję znużenie i ból głowy i efektywność pracy spada, chcę ją podtrzymać w miarę możliwości do końca.
L-teanina podobno świetnie działa z kofeiną, która sama z resztą jest stymulantem. Czemu kawa gryzie się ze stymulantami, skoro sama nim jest?
Trochę siana poszło, ale ten stack pozwolił mi wyjść mocnym frontkickiem z zimowej zamulki i apatii podbitej ciągiem na fenibucie.
Czuję się zajebiście wydajny w pracy i na treningach. Multitasking wzmocniony. Czuję dużo lepszy connect z otoczeniem a nie zamknięcie we własnych myślach. Prospolecznosc także mocno na + :D
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.