[ external image ]
mam okazje kupic sampla, ale siee zastanawiam czy taki kryształ to nie jest to samo co brazowy puder zmielony z takiego kryształu?. dlatego pytam czy ktos mial stycznosc z krysztalem. Skoro jest brazowy, musi być lekko zanieczyszczony. o ile się nie myle
[ external image ]
defibrylator666 pisze:A jaka droga podania? Opisz nam działanie tak małej ilości (moc, czas trwania, zejśćie) bo jak ktoś tu wejdzie, to dojdzie do wniosku, że aby coś poczuć trzeba walnąć przynajmniej 150mg sniffem.
Na trzeźwo też masz takie (lub lżejsze) problemy jak opisałeś? Od którego momentu fazy na 5-mapb pojawiają się uciski? Jeżeli intensywnie badałeś różne odczynniki, może to moment, by wybrać się do lekarza.
Ucisk zawsze byl na zejsciu lub dzien puzniej. Przebadalem serce ekg i holterem i nic niewykazalo.
Niespełna tydzień później 200mg oral. Co mogę powiedzieć, euforia tak potężna, że momentami myślałem, że jest za grubo. Dziesięć minut od wejścia substancji leżałem w pozycji embrionalnej na łóżku w całkowitej ekstazie :D. Efekt utrzymywał się 3 godziny, potem nastąpiło łagodne zejście, mogłem zasnąć bez problemów. Szczękościsk znacznie mniejszy niż przy podaniu sniiffem. Muzyka po tym to coś pięknego. Moim zdaniem warte każdych pieniędzy. Absolutny must have przed delegalizacją :finger:
I Know What Makes Me Feel Just Right
Don’t Wanna Have An Endless Fight
Jebać Duracell
Znajdź w sobie siłę na dobro, Na wiedzę i na rozum.
Zatrzymajmy się w pędzie. Nikt nie pamięta, po co biegnie.
Czy na pewno po szczęście? Czy sam bieg nie jest biegu sensem?
Ustawa wchodzi w życie z dniem 1 czerwca 2015 r., z wyjątkiem art. 3 pkt 1 i pkt 6 oraz art. 7 ust. 1, które wchodzą w życie z dniem 1 stycznia 2017 r.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Tj śniłem 1 raz wszystko fajnie kolorki zajebiste serotonina wylewa się muah, lecz potem 2 tygodnie z rzędu próbowałem nawet i większych dawek i już tego nie uświadczyłem :<
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.