ODPOWIEDZ
  • 136 / 4 / 0
mam pytanko. Odpowiedzcie mi czy spotkał się ktoś z poniżej przedstawionym sortem 5-MAPB

[ external image ]

mam okazje kupic sampla, ale siee zastanawiam czy taki kryształ to nie jest to samo co brazowy puder zmielony z takiego kryształu?. dlatego pytam czy ktos mial stycznosc z krysztalem. Skoro jest brazowy, musi być lekko zanieczyszczony. o ile się nie myle %-D . Dodam że np jego konkretniejszy kolega 6-MAPB jest już w czystym krysztale przedstawionym poniżej

[ external image ]
  • 156 / 1 / 0
Można łączyć z alkoholem?
Uwaga! Użytkownik suchysuchy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 2 / 0
Można, ale trzeba mieć na uwadze, że przy większych ilościach alko szybko urywa się film.
  • 1167 / 13 / 0
defibrylator666 pisze:
A jaka droga podania? Opisz nam działanie tak małej ilości (moc, czas trwania, zejśćie) bo jak ktoś tu wejdzie, to dojdzie do wniosku, że aby coś poczuć trzeba walnąć przynajmniej 150mg sniffem.
Na trzeźwo też masz takie (lub lżejsze) problemy jak opisałeś? Od którego momentu fazy na 5-mapb pojawiają się uciski? Jeżeli intensywnie badałeś różne odczynniki, może to moment, by wybrać się do lekarza.
Zawsze snifem. Zaczynalem od takich dawek i zawsze kilka przez noc szlo. Do 250mg na noc.
Ucisk zawsze byl na zejsciu lub dzien puzniej. Przebadalem serce ekg i holterem i nic niewykazalo.
  • 65 / 1 / 0
Pierwsza próba, 100mg sniffem, całkiem przyjemna stymulacja przez jakieś 2,5 godziny, poszerzone źrenice miałem do dnia następnego, oprócz tego bardzo podrażniona śluzówka i duży szczękościsk. Ogólnie sniff oceniam na 3+, bo działać podziałało, ale efekty uboczne są przeogromne w moim przypadku. Byłem bliski wyjebania reszty w kibel, ale... :-D

Niespełna tydzień później 200mg oral. Co mogę powiedzieć, euforia tak potężna, że momentami myślałem, że jest za grubo. Dziesięć minut od wejścia substancji leżałem w pozycji embrionalnej na łóżku w całkowitej ekstazie :D. Efekt utrzymywał się 3 godziny, potem nastąpiło łagodne zejście, mogłem zasnąć bez problemów. Szczękościsk znacznie mniejszy niż przy podaniu sniiffem. Muzyka po tym to coś pięknego. Moim zdaniem warte każdych pieniędzy. Absolutny must have przed delegalizacją :finger:
I Know What’s Good, I Know What’s Fine
I Know What Makes Me Feel Just Right
Don’t Wanna Have An Endless Fight

Jebać Duracell %-D
  • 119 / 7 / 0
Ktos wie kiedy mozna sie spodziewac delegalizacji?
Chcę, byś wysłuchał tych słów, O jedno proszę, pozwól,
Znajdź w sobie siłę na dobro, Na wiedzę i na rozum.
Zatrzymajmy się w pędzie. Nikt nie pamięta, po co biegnie.
Czy na pewno po szczęście? Czy sam bieg nie jest biegu sensem?
  • 2116 / 631 / 0
zgrzybiony - w wątku o sprawach formalnych dotyczących delegalizacji padło dziś takie zdanie:
Ustawa wchodzi w życie z dniem 1 czerwca 2015 r., z wyjątkiem art. 3 pkt 1 i pkt 6 oraz art. 7 ust. 1, które wchodzą w życie z dniem 1 stycznia 2017 r.
Polecam zajrzeć do tego tematu - klik.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 119 / 4 / 0
Substancja według moich snów fajna i z predyspozycjami, euforia rozlewa się niesamowicie. Tylko strasznie wypruty dnia następnego i chyba trzeba mieć długi odpoczynek po badaniach od tej substancji.
Tj śniłem 1 raz wszystko fajnie kolorki zajebiste serotonina wylewa się muah, lecz potem 2 tygodnie z rzędu próbowałem nawet i większych dawek i już tego nie uświadczyłem :<
  • 67 / 1 / 0
Po czym jest najmniejsza zwala 5-MAPB, 5-APB, 6-APB? 6-APB jadlem 3 razy za kazdym razem nastpengodnia poziom neuroporzekaznikow nastepengo dnia =0, brak checi do zycia, z trudem sie wstaje z lozka, 2 dnia tez lipa dopiero 3 dzien po powrot do normalnosci
  • 56 / 5 / 0
Warto do tego dodać 2-FMA ? Byłbym wdzięczny za rady, jak ma to mocno wjechać na psyche / serce to podziękuje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.