Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
13 lipca 2020heks1en pisze: co wy gadacie? działa działa! to czy się opłaca to już inna kwestia bo nie wiem czy szybszy i trochę mocniejszy peek jest wart krótszego działania, obrzydliwego spływu i mniejszej przyswajalności. ale działa jak najbardziej
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Samo walenie w nosa uzaleznia, tez to mam/mialem haha.
Zawsze musi byc szybko, przeciez nie beda czekac godzine na oral,
w huj ludzi tabsy kruszy
13 lipca 2020mrfuter pisze:Serotoninogeniki najlepiej działają oralnie, dopaminogeniki sniffem/wapo. Walenie emki do nosa to marnowanie kamyka i faza nie ta, zbyt sztuczna, działanie jest niepełne jak dla mnie. Ale są osoby co MDMA p.o nie działa, po prostu, za to sniffem jak najbardziej.13 lipca 2020heks1en pisze: co wy gadacie? działa działa! to czy się opłaca to już inna kwestia bo nie wiem czy szybszy i trochę mocniejszy peek jest wart krótszego działania, obrzydliwego spływu i mniejszej przyswajalności. ale działa jak najbardziej
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
14 lipca 2020mrfuter pisze: @michass90 Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.