Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 58 / 13 / 0
Ostatnie dwie posiadówki z grochami= faza typowo kanapowa, powieki w dół i to po połówce. Jednak wolę festiwale albo ravy w terenie :D wtedy nigdy nie dopada mnie zamuła, lecz to już i tak nie ta faza co kiedyś :/ pozdro świrki
  • 46 / 1 / 0
emka w nos ? bez sensu bardzo, doustanie o wiele lepiej ale jak się ktoś upiera to niech próbuje. Potem przyzna racje tym co odradzali sniff :)
  • 2 / / 0
No własnie ona w nos raczej nie działa jedynie lekko pobudza.
  • 144 / 12 / 0
co wy gadacie? działa działa! to czy się opłaca to już inna kwestia bo nie wiem czy szybszy i trochę mocniejszy peek jest wart krótszego działania, obrzydliwego spływu i mniejszej przyswajalności. ale działa jak najbardziej
  • 608 / 58 / 0
13 lipca 2020heks1en pisze:
co wy gadacie? działa działa! to czy się opłaca to już inna kwestia bo nie wiem czy szybszy i trochę mocniejszy peek jest wart krótszego działania, obrzydliwego spływu i mniejszej przyswajalności. ale działa jak najbardziej
Serotoninogeniki najlepiej działają oralnie, dopaminogeniki sniffem/wapo. Walenie emki do nosa to marnowanie kamyka i faza nie ta, zbyt sztuczna, działanie jest niepełne jak dla mnie. Ale są osoby co MDMA p.o nie działa, po prostu, za to sniffem jak najbardziej.
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 548 / 90 / 7
Przeciez ludzie uzaleznieni od walenia w nosa czuja pierdolniecie jak cos wypala im sluzowke :D

Samo walenie w nosa uzaleznia, tez to mam/mialem haha.
Zawsze musi byc szybko, przeciez nie beda czekac godzine na oral,
w huj ludzi tabsy kruszy :korposzczur:
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 12 / 0
ale ja absolutnie nie mówię, że walenie w nochala jest lepsze. co więcej przecież napisałem, że według mnie jest ot bez sensu XD
  • 2807 / 364 / 0
13 lipca 2020mrfuter pisze:
13 lipca 2020heks1en pisze:
Serotoninogeniki najlepiej działają oralnie, dopaminogeniki sniffem/wapo. Walenie emki do nosa to marnowanie kamyka i faza nie ta, zbyt sztuczna, działanie jest niepełne jak dla mnie. Ale są osoby co MDMA p.o nie działa, po prostu, za to sniffem jak najbardziej.
Właśnie dlaczego niektórym MDMA nie działa p.o a sniff robi jak trzeba ? Wtf ?!
  • 608 / 58 / 0
@michass90 Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą.
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 2807 / 364 / 0
14 lipca 2020mrfuter pisze:
@michass90 Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą.
To jeśli działa snifem i robi jak należy a wzięta p.o i noc zupełnie NIC to moze to wina nie wiem metabolizmu problemem z wchłanianiem bo naprawdę nie wiem jak to rozumieć..ale dzieki za odpowiedz pozdro
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.