Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
13 lipca 2020heks1en pisze: co wy gadacie? działa działa! to czy się opłaca to już inna kwestia bo nie wiem czy szybszy i trochę mocniejszy peek jest wart krótszego działania, obrzydliwego spływu i mniejszej przyswajalności. ale działa jak najbardziej
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Samo walenie w nosa uzaleznia, tez to mam/mialem haha.
Zawsze musi byc szybko, przeciez nie beda czekac godzine na oral,
w huj ludzi tabsy kruszy
13 lipca 2020mrfuter pisze:Serotoninogeniki najlepiej działają oralnie, dopaminogeniki sniffem/wapo. Walenie emki do nosa to marnowanie kamyka i faza nie ta, zbyt sztuczna, działanie jest niepełne jak dla mnie. Ale są osoby co MDMA p.o nie działa, po prostu, za to sniffem jak najbardziej.13 lipca 2020heks1en pisze: co wy gadacie? działa działa! to czy się opłaca to już inna kwestia bo nie wiem czy szybszy i trochę mocniejszy peek jest wart krótszego działania, obrzydliwego spływu i mniejszej przyswajalności. ale działa jak najbardziej
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
14 lipca 2020mrfuter pisze: @michass90 Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.