Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Dodam, ze prawie 2 miesiace nie stosowalem Fenek, tryptamin itp. Takze tolerancja zerowa.
CosmoDo pisze:Mam zamiar najpierw zarzucic 1mg 25I-NBOMe, a jak wejdzie to podac sobie 50mg 5-API IM - to wydaje mi sie bezpieczne. No i koniecznie musze stestowac miks z Metoksetamina w jednej pompce a potem poplywac wieczorkiem w rzece. O serce sie nie martwie, bo potrafie w miare uspokoic jego rytm.
Dodam, ze prawie 2 miesiace nie stosowalem Fenek, tryptamin itp. Takze tolerancja zerowa.
Ride, 6-APDB a 5-API to dwie zupełnie inne bajki
6-APDB to bardzo psychodeliczny i bardzo specyficzny entaktogen, działa w niskich dawkach przez 4-5h
5-API to dłuuuugo działający SDRI, lekko psychodeliczny
scr pisze:Ride, 6-APDB a 5-API to dwie zupełnie inne bajki
6-APDB to bardzo psychodeliczny i bardzo specyficzny entaktogen, działa w niskich dawkach przez 4-5h
5-API to dłuuuugo działający SDRI, lekko psychodeliczny
No widzisz, 6-APDB po spraniu z neurotransmiterów czasem potrafi pokazać ciekawą euforię. Zażywając z kolei "na czysto" od małych do wysokich dawek (Nawet 500mg) nie spowodowało nic ciekawego a na pewno nic psychodelicznego, w ogóle może benzofurany mają jakieś tam właściwości psychodelików, ale bez kurwa przesady.
5-API na pewno jest SRI. Wpływów na wychwyt dopaminy się niedopatrzyłem. Dodatkowo brałem api dłuuugo i co człowiek to faza, na pewno dla mnie jest bardziej "psychodeliczne" niż APDB. Psychodelicznie api dałbym 8-10/100 a dla 6-APDB 3-5/100. W punkcie odniesienia swoich przeżyć DXM postawie gdzieś w 35-40/100.
Ten specyficzny związek, 5-API bardziej bym podciągnął pod SNRI, chociaż wpływy na wychwyt nor. też nie są jakieś ultra.
Miksy z 2c-x są owszem zacne :D Bardzo euforycznie i muzykalnie jak dla mnie
Za 3 tygodnie 150 apb + 100 api poleci do tego jaranie , okazyjnie jakiś spidzik no i jeśli uznam że jeszcze mogę się wznieść wyżej to walne z 15mg 2C-D sniff :PP To już chyba będzie ten stan maksymalnej euforyji ;d
Kej Cy pisze:Do takiego apb to ma sie ni jak. Jak dla mnie solo jest to subtelne ale kurewsko urzekające.. Pizda sama z siebie nie przyjdzie jak po apb, ale jak już ją wywołamy ... :D
Za 3 tygodnie 150 apb + 100 api poleci do tego jaranie , okazyjnie jakiś spidzik no i jeśli uznam że jeszcze mogę się wznieść wyżej to walne z 15mg 2c-d sniff :PP To już chyba będzie ten stan maksymalnej euforyji ;d
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.