Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Ja miałem dwa rózne zrzuty tych goldow. Jedne byly slabe ale MDMA a ostatnio przyjechaly na spidzie. Normalnie wala scierwem na pillreport są
Kolor: Jasno niebieskie
Logo: Wizerunek buddy na odwrocie
Kształt: Okrągła
Gdzie kupione: Lubelskie
Kiedy: Sierpień 2015
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Słaba pixa. Przy innych dropsach wystarczała mi połówka żeby ładnie się porobić, a tej zjadłem 3/4 i wprawdzie jakaś tam faza była (typowa dla pixy) ale krótko trzymała. Jeśli komuś miałbym polecić to co najwyżej na pierwszy raz albo jeśli ktoś nie potrzebuje dłuższej fazy.
Ocena: 2/5
Efekty jakie mi towarzyszyły (1 tabletka) wielka, wręcz olbrzymia euforia (nieoczekiwane napady śmiechu), chęć tańczenia, fantastyczne czucie muzyki oraz dużo dużo rozmowy.
[ external image ]
Kolor: Jasno niebieskie z ciemniejszymi plamkami
Logo: Znaczek Mitsubishi
Kształt: walec, rant gładki, część z logiem płaska logo wklęsłe a spód pixy zaokrąglony jak kulka
Gdzie kupione: wrocław
Kiedy: Maj 2015
Opis: euforia gadatliwość,podniesione libido, dobrze sie rymowało można śmiało pisać wersy. po 2 naraz mielenie ryjem i lekkie zdretwienie górnej wargi oraz uczucie zapadania się w podłoże na którym siedzimy. oceniam na 7/10 mogły by być większe ale nie narzekałem.
Powód: Poprawka po zgłoszeniu
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
ktos jadl muszelki <shelle??> ? kolor zolty/pomaranczowy, ksztalt muszelki.
podobno dobre, ale wiadomo ze ziom nie powie ze slabe ;)
12 zl za sztuke to godziwa cena ?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.