Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 99 / 1 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: Orme »
Co do wysokich dawek, w moim przypadku już ~190mg przy wadze 55kg dało całkiem mocne wejście i silne działanie. Zmiana percepcji jak przy niższych dawkach za to mocniej euforycznie i psychodelicznie. Mimo mocnego działanie brak problemów z "ogarnięciem".

30 gru 2012, 00:15 / scalono - surv

Jak działa dorzucanie? Widziałem kilka postów, ale nie było specjalnie opisane. Podbija działanie/wydłuża? Chodzi mi o zabawę sylwestrową, więc dorzuciłbym gdzieś po 3h od pierwszego wzięcia.
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 290 / / 0
Napierdalaj , zdasz relację .Będziemy wiedzieć.To jest tak lekkie dla ciała że zjadłbym z 400mg odrazu tego po 80/g
  • 124 / 7 / 0
Działa :-) w mniejszych dawkach niż startowa. Nieco podbija i wydłuża. Bardzo pozytywnie :-)
  • 766 / 136 / 6
Opinie na temat dawkowania na Hyperrealu i zagranicznych forach są skrajnie różne, stąd moje pytanie o dawki, coby sobie lub ukochanej nie zrobić kuku. Mamy do dyspozycji 0,5g MDAI, sort biały i krystaliczny, czyli ten, który uważany jest za najlepszy.

Doświadczenie: sporo psychodelików, tak więc psychodelia straszna nam nie jest, z empatogenów/euforyków jedynie 6-APB (wielokrotnie, 100-200mg najmocniejszego rynkowego sort, który przy 200mg powodował, że ledwo stałem na nogach, niemniej było rewelacyjnie), 4-BMC i 3-MMC.

Tolerancja: brak na agonistów 5HT (o ile takim agonistą MDAI jest), ostatnie substancje działające na serotoninę substancje brane przez nas to tramadol parę dni temu, euforycznych ketonów i empatogenów nie jedliśmy 3 miesiące.

Rozważane warianty:
a) po 150mg MDAI na łebka i dorzutka 100mg po 2h
b) 250mg na głowę
c) 200mg dla ukochanej, 300mg dla mnie

Dodatkowo dojdzie nieco alkoholu (piwo, kieliszek szampana), AM-2201/marihuana oraz opcjonalnie bufedron, inne miksy nie są przewidywane. Nastawiamy się na nieco ruchu po mieście, potem na domówkę. Przed i po suplementacja (zielona herbata, antyoksydanty, Mg+B6 Olimpu), w trakcie stałe nawodnienie za pomocą wartościowej wody, w pogotowiu klonazepam, bromazepam, kaptopryl i arypiprazol.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 124 / 7 / 0
Opcja 150 mg z dorzutką 100 mg jest ok i bezpieczna. Nawet 200 mg na raz nie zniszczy Wam ego i nie usmaży mózgów ;-) mj i trochę alkoholu (lekkiego) są przyjemne z MDAI. Co do miksowania z ketonami nie wiem. Jeżeli z działającymi na serotoninę, to chyba nie jest to wskazane.
  • 104 / 1 / 0
Dziala cos jak MDMA w mniejszych dawkach :) no i odrobinke inaczej. Drugie podejscie, z dobrym koksikiem mdai 200mg koksik 80mg cos zajebistego :D tego nie moge do niczego porownac :D
  • 83 / / 0
to z kolei ciekawe bo MDMA z koksem wypada strasznie lipnie i rozczarowuje...
Uwaga! Użytkownik ashwagandha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 1 / 0
Jak wypada porównanie z 6-APB?
delikatny jestem na zwale.
  • 104 / 1 / 0
samo mdai dziala wedlug mnie mułowato ,zajebiscie empatogennie i mniej euforycznie , dodac do tego odpowiednia ilosc koksiwa zabija mula nie traci nic ze swoich wlasciwosci :D fazy sie nakladaja na siebie w taki sposob ze szok :D naprawde jestem pod wrazeniem :)
  • 353 / 5 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
Ja testowałem w sylwestra w miksie z MPA ,jak dla mnie substancja zajebista,mi przypominał ten miks stare dobre tablety na MDXX. Muzyka brzmiała zajebiście, jak już weszło to nie schodziliśmy z parkietu do rana.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.