Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 127 / 8
Nie można, Boże broń.
  • 144 / 3 / 0
tak z ciekawości, ile bierzecie teraz jednorazowo ? 150?180?200mg?? p.o oczywiscie.

Edit: W sumie jak pytam ile wrzucacie, fajnie by bylo napisac ile ja wrzucam XD
200-300mg oral i mały snif 25mg po prostu zeby poszczypalo.
CZEKAM ZNÓW NA WAGE, SEDZIA W RĘKACH TRZYMA MŁOTEK.
  • 158 / / 0
Na ile starczala wam sztuka tego cholerstwa gdy zaczynaliscie przygodę z 3 mmc?
:extasy: :extasy:
  • 144 / 3 / 0
@up
2 dni max
CZEKAM ZNÓW NA WAGE, SEDZIA W RĘKACH TRZYMA MŁOTEK.
  • 33 / / 0
U mnie 300-350max na poczatek ale glownie to pewnie przez tolerke(srednia przerwa to 2 tygodnie).Teraz jestem w trakcie trpche dluzszej przerwy, zobaczymy czu cos spadnie. A sztuke na pol zazwyczaj w jeden wieczpr na poczatku szla. Ewentualnie dwa podejscia z jakas dluzsza przerwa pomiedzy nimi.
  • 124 / 15 / 0
na początku 2giety rozpracowałem w 3 tygodnie
potem 2 giety to na dwa dni
teraz - giet - na dwa balety- bo nie ciągnę już oporowo

moc jest!
/ale i tak nie klepie jak kiedyś

Major Kocięba Powiada:
KOCHAM WAS MISIACZKI KOCIACZKI I KETONOWE ROBACZKI
  • 1784 / 30 / 0
Miesiąc temu mogłem przerobić 2g w tydzień i czułem się dobrze. Aktualnie dawki od 20mg powodują że czuje się bardzo nieprzyjemnie. Im większe tym większe nasilenie efektów ubocznych i zero przyjemności. Co się we mnie popsuło? Rozumiałbym gdyby przestało na mnie działać, ale działa dosłownie szkodliwe w bardzo małych dawkach. Sort mam idealny.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
Pewnie masz wyrobiona tolerancje z racji czestotliwosci brania + naturalny niechwc jako reakcja organizmu na przetrucie. Zrob wieksza przerwe ewentualnie zmiana dawkowania za pare dni moze pomoc ale to i tak nie bwdzie to samo i tylko przedluzysz to co nie uniknone. Przy 3mmc chcac niechcac trzeba robic przerwy.
  • 67 / / 0
jezeli od poniedzialku na tym jechalem zrobilem okolo grama wciagalem male dawki do 50 mg to jak na dzisiaj mi zostal gram to jest sens sie zabawic na tym dzis?
  • 311 / 14 / 2
[Faust] pisze:
Miesiąc temu mogłem przerobić 2g w tydzień i czułem się dobrze. Aktualnie dawki od 20mg powodują że czuje się bardzo nieprzyjemnie. Im większe tym większe nasilenie efektów ubocznych i zero przyjemności. Co się we mnie popsuło? Rozumiałbym gdyby przestało na mnie działać, ale działa dosłownie szkodliwe w bardzo małych dawkach. Sort mam idealny.

Najwyraźniej masz denny sort, nie idealny. Dawki koło 20mg w ogóle działają?
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.