Edit. Połknąłem na zniwelowanie efektów stima dwójkę.. po chwili tak sobie myślę "mogłem pod język.. a w sumie i tak jestem po stimie, to pierdone jeszcze ze 4 pod język" Nio i czekamy na efekty
Może by jeszcze dorzucić do tego pregabalinkę
20 lutego 2021Luzing pisze: Przez cały dzień 11 mg klonazepamu później po południu dojebałem 100 mg tranxene i nie wiem czy jestem trzeźwy czy to taka pułapka benzo.
to drugie na pewno. Spróbuj coś napisać jakiś artykuł np coś recenzujący. Nie wiem kurva jak nie masz pomysłów to suszarkę zrecenzuj i opisz jej zalety w jak najlepszym świetle. Nie bedziesz w stanie
Film po polsku:
https://www.youtube.com/watch?v=trw-WEVylGc
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.