Teraz gdy przekroczylem magiczne 30, nie wyobrażam sobie tego, organizm dostaje bardzo po dupie przez zaburzenia rytmu dobowego.
Dziwne, że życie ma smak tych ostatnich kilku godzin
19 lutego 2026mamyto321 pisze: Niech ktoś się pochwali najdłuższym ciągiem na 4cmc ile dni i jakie dawki? :P
Serio dajecie radę robić na tym ciagi ? Po kilkunastu godzinach to słabo działa, nos i zatoki są zamordowane, organizm odwodniony i w ogóle. U mnie są tą sesję 2 dniowe (wieczór noc i dzien następny do wieczora w zasadzie) takim sposobem chodzę spać w noc a nie w dzień, nie zaburzając rytmu dobowego na następne dni. Temat już też słabiej działa więc człowiek usypia. Ale po takiej sesji to 3 następne dni to chodzę do tyłu, a pracować przy tym trzeba po weekendzie
Wtedy to i pół litra wódki ja noc się szło beż spania na rano do roboty po baletach i ogarniało
Metaklefedron wcale nie lepszy
Udało mi się pojechać 3 dni na nim ale potem z tydzień dochodziłem do siebie
Dla przykładu na metamfetamiuie tak demonizowanej 3 dni jechane nic nie spania a jak się temat skończył to bez żadnego zjazdu psychicznego czy fizycznego poszedłem do roboty
Więc te nowe RC to gowno
Sam swego czasu dałem się w to wpierdolic , al4 z tego względu że były legalne
Tu nie ma co słuchać jakichś ekspertów bo te klasyczne narkotyki to bez porównania w niszczeniu łba z tymi nowymi
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.