To był wybitny keton jak się nie miało tolerancji, wielka szkoda, delegalizacyjne gnidy. Teraz mamy klefedronowe łajno, samo zdrowie.
skroo + 10 skilla + 50kg miesni + dzontra wolta etc wczesniej a-pvp ofc i +
Za to wsród ketonów ostatniej generacji lubiłem go najbardziej, szkoda tylko że był bardziej toksyczny niż taka trójka np. Ile razy nie zjadłem większej ilości czułem dziwne ciśnienie na nerkach to zdecydowanie fajne nie było.
500mg do jabnie w chuateccze
20 minut czekania
2 godzina i nie czuje jeszczw ze schodzi.
Pale szluga za szluga ;)
Malo eufori
Chec dobroci czy jak to nzwac xd
Milo przyjemnie, totalny ogat i full luz
Muzyka glosno lepiej brzmi
Przed delegalizacją bref występował w talizmanie 'mountain crystal'. Obecnie ów talizman dalej jest dostępny w stacjonarkach (przynajmniej dwóch w Katowicach). Pytanie, czy możliwe że stacjonarki sprzedają nielegal? Oba "sklepy" mocno "okratowane". Sprzedawane w fiolce, średniej wielkości kryształy, zapach ciężko wyczuwalny...
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.