Warto, żebyś sobie zmoczył ręcznik zimną wodą, jeśli jest ktoś to poproś, jeśli dasz radę to spróbuj sam. I przecieraj sobie co jakiś czas twarz to pomoże ogarniać fazę. Zamiennikiem tego, ale i w komplecie to otwórz sobie okno, żeby chłodne powietrze Cię owiewało i orzeźwiało. Nic Ci się nie dzieje, jest po prostu za grubo, zaraz faza się ustabilizuje i zaczniesz ją ogarniać. Potem zacznie schodzić. Jak masz benzo to wrzuć. Połóż się i licz oddechy.
Caly soe trzese. Zaraz ma ktos do mnie przyjsc. Totalny kosmos, nie wiem co sie dzieje. Jak to chociaz trochę opanowac?
Nieprzeczytany post autor: wywalonyzsandalow »
Wypij przynajmniej 1L wody.
Zamiast kolejnego ketona kup sobie Orsalit w aptece.
Ziołowe leki typu nerwosol (byle nie dziurawiec) na pewno nie zaszkodzą, ew Validol jest spoko.
Odeśpij swoje i nic w najbliższym czasie nie bierz.
Jak będzie gorzej to pogotowie.
Napiszę również ten post w sytuacjach kryzysowych prosze o poradę.
Mam się czegoś bać? Benzo nie ogarne aktualnie ćwiczę siłowo z hantlami.Mam się bać o padake? Czy cokolwiek? 21 lat/83kg/185 żadnych innych chorób nie posiadam.Czy po takim czasie może się coś wydarzyć?
Wczoraj spałem łącznie z 15h (poniedziałek) i z poniedziałku na wtorek z 12h.
Miałem tego nie brać CT ale nie ogarnąłem benzo.Coś się może wydarzyć czy raczej już bez obaw?
A i jak na razie na godzine 12:48 0 objawów odstawienia i dokończam serie na klate.
Będzie ok czy już na szpital jechać?
Naprawdę mordo? Nigdy już nie wezmę benzo.Naprawdę przysięgam że nigdy juz tego nie tknę i tego nie zrobię już w życiu ostatni taki wybryk.Tylko proszę poratuj mnie czy na pewno mi nic już nie będzie.Właśnie kończę ćwiczenia z hantlami 20kg 2 godzinne.
Z góry poratuj dziękuje bogu że mój organizm to wytrzymał.
(Nie wiem czy wyczuwam sarkazm, czy na prawdę tak panikujesz. Założe że to drugie bo przez tekst trudno rozpoznać)
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.