brałem bunondol przez trzy dni
1. dzień 1,2 mg (donosowo)
2. dzień 0,8 rano, 0,4 wieczorem
3. dzień 0,8 rano
akutalnie mija 48 h od zażycia bupry, wiem że siedzi ona 72 h w organiźmie i PO TYM CZASIE można zażyć opiat
mam zdanie że dawki bupry były bardzo małe, w związku z czym mam pytanie - zadziałał by oksykodon teraz po 48 h po takich dawkach, czy czekać jeszcze jeden dzień. Nie chce doznać niemiłych stanów, ale czytałem gdzieś posty że nawet po wiekszych ilościach ludziom działały opiaty nawet po 24 h. Niech ktoś z doświadczeniem się wypowie, dziękuje z góry
Jakby nie dało rady przeżyje, mam troszke benzo jeszcze :)
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
05 czerwca 2020mniemanolog pisze: A jak to przyrzadzasz?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.