Ale co to kurwa za życie.
Dziś dla odmiany wśród tego polskiego kurwiświata ćpunów dostałam w pysk.
To cweloskie, kurwie, dwulicowe podejście, "typiara napierdalająca melanż", to nie kobieta i jej się wręcz NALEŻY.
Ah, wiem, ależ tu wielu ucieszyła ta informacja zapewne.
Smak krwi na zębach, mhhhhmm, lubię w chuj, bez przekory, smakuje jak jebnięcie przegotowanego strzała z krwią.
Ale możecie mi wierzyć lub nie — cokolwiek, będzie to uzasadnione.
Odpłaciłam się, jak zawsze.
4x razy gorzej
@badzingla , dokladnie tak kochałam opiaty jak Ty. Widzisz gdzie mnie ta miłość zabrała. Albo...chętnie bym Ci pokazała na żywo, reality check af.
Ależ proszę, scalono — Catch
Prosze scalić, vielleicht dame Keczu
13 czerwca 2022bulku pisze: (...) przy obecności mediów, dokona zatrzymania wieloletniej, burzliwej konsumentki narkotyków opioidowych, żadnej szarej myszki, próbującej przekroczyć granicę wwożąc nielegalną, podkreślam, nielegalną substancję do kraju ojczyzny matki boskiej i papieża polaka, w ilościach aż zachęcających pewnie by, być może, sprzedawać tą substancję pod płotem szkoły podstawowej do której chodzą NASZE dzieci, wszystko dzięki prewencyjnemu obsadzeniu funkjconariusza na znanym narkomańskim forum hajperril, ha!
@badzingla pewnie też, hahaha..sorry wgl, że bywam taką suką często, ale po prostu m u s z ę.
12 czerwca 2022badzingla pisze: jak chce mi ktoś podesłać zdjęcie Jagody żebym mogła to porównać to poproszę
13 czerwca 2022Melodyne pisze: @badzingla , dokladnie tak kochałam opiaty jak Ty. Widzisz gdzie mnie ta miłość zabrała. Albo...chętnie bym Ci pokazała na żywo, reality check af.
(Choć zupełnie tak jak z Tobą ze mną na pewno nie będzie z tego prostego faktu, że ja jestem ćpun antyspołeczny. To znaczy; też będzie źle, na pewno, ale w innym wydaniu.)
W ogóle też lubię smak krwi
@bulku Dzięki, ale mi bardziej chodziło o twarz
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Ja tam się nie cieszę, że dostałaś - mam nadzieję, że nic poważnego się tobie nie stało. Przypomniało mi się właśnie jak będąc małym berbeciem lizałam zdarte do krwi kolano na obszczanych schodach może nie w niemczech, ale u sąsiada alkoholika, który tak znęcał się nad rodziną, że jego żona rozchorowała się psychicznie na starość i konsumuje zawzięcie neuroleptyki...
Dziś nie jestem taką pesymistką. buprenorfina znowu przywróciła mi spokój ducha. Podźwignęłam się z łóżka, ogarnęłam, poszłam do pracy. Ekspresję myśli można ocenić nawet na podstawie mojego tempa pisania w klawiaturę. Dobrze, że to mechanik z autorskimi przełącznikami od HyperX.
Dziękuję za namiastkę normalności w tym dniu, bo dziś jak nigdy cieszę się ogromem zapału - nie tylko do rutynowych obowiązków, lecz do życia. Skąd ja jeszcze biorę tę siłę prócz bupry, która upodabnia mnie choć w części do jakiejkolwiek osoby, którą spotykam na ulicy? Dowiedziałam się też o podwyżce w pracy. Może w końcu uzbieram na tego desktopa? :}
Ja tam się nie cieszę, że dostałaś
Ale nie znam się na tym - trzeba przyznać, moje zdanie.
[ external image ]
A na tej zapalniczce - kto zgadnie, co leży? :P
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.