W jakiej postaci jest kodeina otc? Czy mocniejsze opio ciężko wyrwać od magika?
17 czerwca 2018guccilui pisze: W jakiej postaci jest kodeina otc? Czy mocniejsze opio ciężko wyrwać od magika?
Jak zapytałem o tramal to dostałem odpowiedz, ze '' to podobne do morfiny i nie moge panu wypisać''
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
No a jak trampka nie piszą to lipa, pewnie na coś mocniejszego trzeba mieć dobre kwity.
a te tabletki z paracetamolem pewnie można normalnie wyekstrahować tak jak polski efferalgan, pisałem o tym w temacie o nim.
benzo też kiedyś bez problemu u prywatnego lekarza w spain dostałem. od razu alprę 2mg w słoiku. do tego jest mnóstwo opiatów na ulicach. mj, hasz, koks i MDMA mogłem ogarnąć tylko wychodząc z bloku na ulicę.
dziś bałbym się tam mieszkać.
czyli pewnie to 750mg kody przestało działać z 15 min temu, a wydałeś na nią z 40-50zł.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.