No dobra, zapomniałem zgasić bo mnie po klonach odcięło :D
[mention]ledzeppelin2[/mention], pyszczku, jak się uporam z tymi gównami zaległymi, które mi z uczelni zostały, a nowe chcą mnie zalać, to musimy się koniecznie widzieć jak ostatnio! :) Dla mnie przednia noc to była. W pewnym momencie nawet mnie odcięło na sen, że leżąc na tym murku na pewno kimnęłam się, bo jak się ocknęłam to czułam, że straciłam przyjemność. Nie wiem o czym gadaliście z moimi koleżankami (teraz już i Twoimi, khekhe
A w ogóle to brakuje mi, żeby się [mention]pampuk[/mention], ulubiony mój z pampuków, odzywał tutaj. ;) Wszak tu swojska, prawie rodzinna niekiedy atmosfera panuje!
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Wszakże nie wiem co ja do tematu tutaj wnieść mogę bo i doświadczenie słabe a i sama wiesz jak w ostatni weekend "kodeinowałem" - dotarło do mnie po jakimś czasie dlaczego to qrwa nie działa, sama zresztą nad tym głowę łamałaś :-P
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
[mention]pampuk[/mention], to nic, ale my tutaj nie tylko o kodeinie gadamy, uważam, że pasujesz tak czy inaczej. ;) A i odpisałam na maila. Nic ważnego, nic wielkiego, ale wiedz, że masz odpisane, no. :) A propos Twojego kodzenia w weekend to choćby tym możesz się podzielić tutaj, jakby nie było, w knajpie KODEINOWEJ. ;)
O, o! Jeszcze mi się coś przypomniało, [mention]ledzeppelin2[/mention]! Że robiłeś nam (mnie i jednej koleżance) masaż! :D Do tej pory czuję lekko bolące barki. xD Ale z tego, co pamiętam to tak ma być w jakichś tam określonych przypadkach, znaczyło to, że niedostatecznie rozluźniona byłam czy coś. :v
06 czerwca 2018guccilui pisze: Napisz jeszcze raz, z CZYM poszedłeś? Bo ni chuja nie kumam.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.