Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Co najlepiej podbija kodę?
Pieprz
8
5%
Cytrusy
10
6%
Acodin
37
23%
Papieros
27
17%
Muzyka
10
6%
Benzo
44
27%
alkohol
10
6%
Gryzienie tabletek
17
10%

Liczba głosów: 163

Zablokowany
  • 1916 / 335 / 2
06 czerwca 2018Anabolik pisze:
Witam chyba zrobiłem prrzypal lekarzowi mianowicie poszedłem do takiego lekarza z -mają ledwo mi akineton dal a w mojej karcie rptylko benzo klony i alprqpa może doniesccc do kogoś i ten lekarz Bedzie miał problemy z takiej akcji?
Napisz jeszcze raz, z CZYM poszedłeś? Bo ni chuja nie kumam.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 197 / 0
Miałem nie grzać, wiem. Ale skręt dopadł znienacka. Jeszcze mi się śniło, że psychozę mam. Spałem przy zapalonym świetle dzisiaj, bo takiego koszmaru nigdy nie miałem :(
No dobra, zapomniałem zgasić bo mnie po klonach odcięło :D
Take DXM and Be Happy
  • 1509 / 223 / 0
[mention]Topnik[/mention], o jaaa, żelki i koda. Super zestaw. Uwielbiałam taki w liceum. :D W sumie uwielbiam do dziś, tylko że koda jest zmieniona na coś innego. Ale tak samo dobrze smakują żelki i przyjemność jeszcze większa. ;) Kwaśne są najlepsze, kwaśne!

[mention]ledzeppelin2[/mention], pyszczku, jak się uporam z tymi gównami zaległymi, które mi z uczelni zostały, a nowe chcą mnie zalać, to musimy się koniecznie widzieć jak ostatnio! :) Dla mnie przednia noc to była. W pewnym momencie nawet mnie odcięło na sen, że leżąc na tym murku na pewno kimnęłam się, bo jak się ocknęłam to czułam, że straciłam przyjemność. Nie wiem o czym gadaliście z moimi koleżankami (teraz już i Twoimi, khekhe %-D), ale nawet mi to nie przeszkadzało jak widać, bo żem się kimnęła. :D

A w ogóle to brakuje mi, żeby się [mention]pampuk[/mention], ulubiony mój z pampuków, odzywał tutaj. ;) Wszak tu swojska, prawie rodzinna niekiedy atmosfera panuje!
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1951 / 197 / 0
@Hexe, to współczuję rodziny jak knajpa dla opiowraków Ci się z nią kojarzy %-D
Take DXM and Be Happy
  • 760 / 68 / 0
@Hexe - melduje się Pani Generał %-D

Wszakże nie wiem co ja do tematu tutaj wnieść mogę bo i doświadczenie słabe a i sama wiesz jak w ostatni weekend "kodeinowałem" - dotarło do mnie po jakimś czasie dlaczego to qrwa nie działa, sama zresztą nad tym głowę łamałaś :-P
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 1509 / 223 / 0
[mention]Demis[/mention], nie ma czego współczuć. To był raczej komplement, że tworzycie miłą atmosferę (poza dwiema personae non gratae), ale skoro tak to zrozumiałeś to nie pozostaje mi nic innego jak Tobie współczuć braku wyczucia.

[mention]pampuk[/mention], to nic, ale my tutaj nie tylko o kodeinie gadamy, uważam, że pasujesz tak czy inaczej. ;) A i odpisałam na maila. Nic ważnego, nic wielkiego, ale wiedz, że masz odpisane, no. :) A propos Twojego kodzenia w weekend to choćby tym możesz się podzielić tutaj, jakby nie było, w knajpie KODEINOWEJ. ;)

O, o! Jeszcze mi się coś przypomniało, [mention]ledzeppelin2[/mention]! Że robiłeś nam (mnie i jednej koleżance) masaż! :D Do tej pory czuję lekko bolące barki. xD Ale z tego, co pamiętam to tak ma być w jakichś tam określonych przypadkach, znaczyło to, że niedostatecznie rozluźniona byłam czy coś. :v
  • 1916 / 335 / 2
Led chciał sobie pomacać, dobrze chłopak kmini haha :-D pozdrówki led
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Hah. Czy to było jego celem, czy też nie to wykminił tak, że przyjemność była obustronna. %-D
  • 1509 / 223 / 0
ZDUBLOWAŁO MI POSTA, PROSZĘ O USUNIĘCIE. DZIĘKI. :hug:
  • 1305 / 162 / 0
06 czerwca 2018guccilui pisze:
06 czerwca 2018Anabolik pisze:
Witam chyba zrobiłem prrzypal lekarzowi mianowicie poszedłem do takiego lekarza z -mają ledwo mi akineton dal a w mojej karcie rptylko benzo klony i alprqpa może doniesccc do kogoś i ten lekarz Bedzie miał problemy z takiej akcji?
Napisz jeszcze raz, z CZYM poszedłeś? Bo ni chuja nie kumam.
Ja z niczym brałem inne leki a ten lekarz widział moja kartoteke wypisywanych lekowi i boję się ze ten co pisał benzo i opio może mieć prrzypal?
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).