Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
HaszHaszowski pisze:Nie moge edytować poprzedniego postu ale z góry mówie, że to jest chujowe i nie polecam ogólnie. Wrzuciłem pod język 30 mg i zamiast upragnionego snu strasznie mnie sponiewierało umysłowo i nawet dostawałem niebezpiecznych skurczy mięśni przy kręgosłupie. Potrzebowałem coś na zwałe po 4cmc 3ce i zamiast zbić to kwalon tylko przedłużył działanie obydwu. Klona już nie ruszam i teraz sniffem wrzuciłem 10 mg i dalej lipa. I jeszcze jape mi poparzył ten proch, jakieś toksyczne gówno faktycznie.
A 30mg to rzeźnicka dawka, chociaż przyznaję, że jedynie ja wspomniałem o dawkach - ale jak jest info o niebezpieczeństwach to warto zasięgnąć opinii dot. dawkowania, ew. poszukać w innych źródłach zamiast wrzucać w siebie ot tak 30mg.
Swoją drogą raz wrzuciłem około 10mg i zamiast uspokojenia i snu miałem dysforię, jakieś pobudzenie (trochę jak sen na jawie), natręctwa myśli itp.
MMQ trzeba dawkować w miligramach, każda większa ilość to proszenie się o kłopoty.
idac za wiki:
Methylmethaqualone (MMQ)
Badania na zwierzętach wykazały, że w celu wytworzenia drgawek potrzeba tylko nieco trochę, ponad skuteczną dawkę uspokajającą a pojedyncze doniesienia ludzi stosujących MMQ że może to mieć pro-konwulsyjne efekty, szczególnie niebezpieczne w przypadku nadmiernych dawkach.
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.