Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
HaszHaszowski pisze:Nie moge edytować poprzedniego postu ale z góry mówie, że to jest chujowe i nie polecam ogólnie. Wrzuciłem pod język 30 mg i zamiast upragnionego snu strasznie mnie sponiewierało umysłowo i nawet dostawałem niebezpiecznych skurczy mięśni przy kręgosłupie. Potrzebowałem coś na zwałe po 4cmc 3ce i zamiast zbić to kwalon tylko przedłużył działanie obydwu. Klona już nie ruszam i teraz sniffem wrzuciłem 10 mg i dalej lipa. I jeszcze jape mi poparzył ten proch, jakieś toksyczne gówno faktycznie.
A 30mg to rzeźnicka dawka, chociaż przyznaję, że jedynie ja wspomniałem o dawkach - ale jak jest info o niebezpieczeństwach to warto zasięgnąć opinii dot. dawkowania, ew. poszukać w innych źródłach zamiast wrzucać w siebie ot tak 30mg.
Swoją drogą raz wrzuciłem około 10mg i zamiast uspokojenia i snu miałem dysforię, jakieś pobudzenie (trochę jak sen na jawie), natręctwa myśli itp.
MMQ trzeba dawkować w miligramach, każda większa ilość to proszenie się o kłopoty.
idac za wiki:
Methylmethaqualone (MMQ)
Badania na zwierzętach wykazały, że w celu wytworzenia drgawek potrzeba tylko nieco trochę, ponad skuteczną dawkę uspokajającą a pojedyncze doniesienia ludzi stosujących MMQ że może to mieć pro-konwulsyjne efekty, szczególnie niebezpieczne w przypadku nadmiernych dawkach.
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.