NSI ma dosyć mocny profil działania, u mnie 120mg rano powodowało spory lęk i roztrzęsienie, przy czym efektów pozytywnych raczej nie doświadczyłem.
Z kolei pamiętam, jak po kropelce neurofluidu (10mg) na start uraczył mnie wyraźny efekt widzenia w HD oraz poczucie spokoju i klarowności myślenia.
Ale to było z rok temu, teraz nie mam za bardzo jak rzetelnie badać bo przyfutrzyłem, więc przerwa i dopiero za tydzień startuję.
Proszę o scalenie, nie mogę edytować.
Czytałem, że NSI wpływa na noradrenaline - czy dobrze wnioskuję, że przy kuracji wenlą lepiej tego nie tykać ? Można to łączyć z PRL i noopeptem ?
Scalono. misspill
Jeśli odpowiedż organizmu na wenlafaksynę nie jest wystarczająca, można zacząć od małych dawek.
PRL i noopept z wenlafaksyną? Wszystko w porządku, można łączyć.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Jak to się ma do już miesięcznej kuracji SSRI ? Długo leciałem i w kilka dni skończę... Oczekuje szybszego powrotu do (ogaru) i jeszcze mocniejszej motywacji do działania niż kiedykolwiek w ciągu ostatnich 5 lat + wiele sporych problemów dnia codziennego.
Będzie źle ze sobą działać, nijak czy lepiej ?
Siema, przeczytałem wiele tematów i stron, na temat tego, ale nie do końca znam odp na moje pytanie...
Jak to się ma do już miesięcznej kuracji SSRI + tydzień piracetam którego działanie myślę, że poniekąd widzę ?
Długo leciałem i w kilka dni skończę...
Oczekuje szybszego powrotu do (ogaru) i jeszcze mocniejszej motywacji do działania niż kiedykolwiek w ciągu ostatnich 5 lat + wiele sporych problemów dnia codziennego którym oczywiście daję sobie jakoś radzę.
Będzie źle ze sobą działać, nijak czy lepiej ?
Biorę 2x dziennie po 30-50 mg
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.