Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 37 / 1 / 0
Według badań i opinii na forach, 120mg dziennie efekt antydepresyjny, 10-40mg kognitywne.
NSI ma dosyć mocny profil działania, u mnie 120mg rano powodowało spory lęk i roztrzęsienie, przy czym efektów pozytywnych raczej nie doświadczyłem.
Z kolei pamiętam, jak po kropelce neurofluidu (10mg) na start uraczył mnie wyraźny efekt widzenia w HD oraz poczucie spokoju i klarowności myślenia.
Ale to było z rok temu, teraz nie mam za bardzo jak rzetelnie badać bo przyfutrzyłem, więc przerwa i dopiero za tydzień startuję.
  • 1299 / 259 / 0
na pewno widzenie jest bardziej interesujące, hd ready podłączone, chce się widzieć więcej szczegółów, spokoj i ogarniecie tez jest ale zobaczymy w innych sytuacjach niz w domu xd
  • 216 / 16 / 0
pytanie do@ hash oila
łączenie nsi-189 z memantyną jakbyś to widział?
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Działa na was ten neurofluid?
Kupiłem kilka dni temu, biorę tego do 80mg na raz i nic zero efektu, jak miałem w prochu to po 20-40mg myślałem że mi serce wyjdzie bokiem a co dopiero łączyć to z kofeina czy alkoholem, a tu neurofluid dzisiaj 120mg + 2 kawy + redbull i nic się nie dzieję.
  • 26 / / 0
Przymierzam się do zrobienia zakupów u cut. Wyselekcjonowałem NSI, PRL, stack z noopeptem (noopeptil MAX) i stack z Adrafinilem (zen-cafe max). Można to brać razem? Czy coś się będzie gryzło?
  • 557 / 54 / 0
Im mniej tym lepiej. Jak będziesz tako mieszał kilka naraz to doświadczysz tzw. brainfoga. Nsi, prl, Adrafinil za dużo z tego będzie stymulacji.
  • 26 / / 0
Dzięki. Jbc, na stałe biorę też fluksetynkę. Polecasz jakieś konkretne zestawienie ww. nootropów?
  • 203 / 25 / 0
Lepsze to czy PRL do miksu z noopeptem i wenlafaksyną ?

Proszę o scalenie, nie mogę edytować.

Czytałem, że NSI wpływa na noradrenaline - czy dobrze wnioskuję, że przy kuracji wenlą lepiej tego nie tykać ? Można to łączyć z PRL i noopeptem ?

Scalono. misspill
  • 3455 / 1120 / 0
NSI-189 ma wpływ na uwalnianie noradrenaliny, nie warto go łączyć z wenlafaksyną, bo istnieje szansa, że dorobisz się dużego niepokoju psychoruchowego.
Jeśli odpowiedż organizmu na wenlafaksynę nie jest wystarczająca, można zacząć od małych dawek.

PRL i noopept z wenlafaksyną? Wszystko w porządku, można łączyć.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 27 / 2 / 0
Siema, przeczytałem wiele tematów i stron, na temat tego, ale nie do końca znam odp na to pytanie...
Jak to się ma do już miesięcznej kuracji SSRI ? Długo leciałem i w kilka dni skończę... Oczekuje szybszego powrotu do (ogaru) i jeszcze mocniejszej motywacji do działania niż kiedykolwiek w ciągu  ostatnich 5 lat + wiele sporych problemów dnia codziennego.
Będzie źle ze sobą działać, nijak czy lepiej ?

Siema, przeczytałem wiele tematów i stron, na temat tego, ale nie do końca znam odp na moje pytanie...
Jak to się ma do już miesięcznej kuracji SSRI + tydzień piracetam  którego działanie myślę, że poniekąd widzę ?
Długo leciałem i w kilka dni skończę...
Oczekuje szybszego powrotu do (ogaru) i jeszcze mocniejszej motywacji do działania niż kiedykolwiek w ciągu ostatnich 5 lat + wiele sporych problemów dnia codziennego którym oczywiście daję sobie jakoś radzę.
Będzie źle ze sobą działać, nijak czy lepiej ?

Biorę 2x dziennie po 30-50 mg
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.