Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
I jeszcze nasuwa się jedno pytanie: czy może masz aktualnie zbudowaną bardzo wysoką tolerancję na jakąś grupę substancji psychoaktywnych?
Serducho troche głośno wali jak się przyjebie zbyt dużo.
Kanna podobnie jak EPH nadaje się do pracy/nauki, chociaż początek po wejściu jest jednak trochę zbyt rekreacyjny :-D Stymulacja nie jest bardzo uciążliwa, w moim przypadku zapodanie wcześniej niż 2 godz. przed pójściem spać nie niesie problemów z zaśnięciem.
Jak tam obecne sorty 4:1? Te z okolic jesieni w mniejszych dawkach rano dawały fajny clear head i odmulenie, jakich EPH nigdy mi nie dał.
Natomiast sort zamawiany jakiś czas temu to bardziej plusz i pływanie w serotoninie.
Co do tego typu roślin to zauważyłem, że albo coś działa strasznie dobrze albo w ogóle, bo próbowałem wielokrotnie kompozycji z natury i one mnie niszczyly po kilku buchach, a kanna, combretum quadrangulare itp. zero efektu...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.