ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
masakra z tymi gejami ;p a chciałem się tam wybrać na imprezę ale grubo się zastanowię
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 619 / 45 / 0
I tak warto :p

Tylko nie bierz za dużo kasy i kartę płatniczą zostaw w domu bo wszystko przejesz :D
  • 1066 / 158 / 0
słyszałem, ze bez problemu można tam na być 4mmc i dobre koko . potwierdzi ktoś ?
  • 672 / 126 / 0
koko chujowe w chuj. mef jest i jest ok.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1066 / 158 / 0
Nozer pisze:
Koko chujowe w chuj. Mef jest i jest ok.

Masz na myśli, że gejostwo załatwia ? czy są tam odpowiednie osoby co pomogą z Mateuszem ?
  • 1509 / 223 / 0
Z tego, co wiem to żadne to koko, tylko jakieś hexeny i inne gówna, za które zapłacisz jak za mokre zboże.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 672 / 126 / 0
Idz umyj rece i sobie poradzisz. ;) I nie gejostwo, oni po prostu czatuja na latwych chlopcow, gejostwo to po prostu plaga ostatnimi czasy.

Hexe, to jest koko zmieszane z mefem i lidokaina. Magia proporcji.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 619 / 45 / 0
W luzztrze nie ma niczego nielegalnego.
Od zawsze sprzedają to samo: koko i mefa - ani jedno ani drugie koło żadnej z tych substancji nawet nie stało.
To mieszanki wszystkiego co obecnie legalne. A ceny 100 za gram mefa i 150 za pół koko (kiedys i to i to było po 100 za g) to śmiech na sali.

Do tego uważajcie, bo policja tam często wchodzi i poluje na osoby z własnym towarem. Jak ciagniecie klubowe to nie macie się czym przejmować.
  • 672 / 126 / 0
No ja bym sie nie zgodzil. Testy policyjne i wyniki z laba daly mi maly wyroczek. :(
  • 619 / 45 / 0
Doprecyzuj co kupiłeś i ile czego było w środku bo to ciekawa sprawa ;p
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.