Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
co sadzicie?
Ktos odnotowal jakies niepokoje ze strony serca/nerek/temperatury ciała?
I czy mocno widać po kimś "odmienny stan" ? :-D
Serce- ok
Nerki- ok
Temperatury ciała nie jestem w stanie ocenić, gdyż nie miałem stosowanego do tego sprzętu, a całe ciało poparzyłem sobie pokrzywami... (Kocham miks pokrzyw i psychodelików...
Warto nadmienić również o zmianach na poziomie audio.
Nie jestem wielkim fanem fenetyamin, jednak substancja godna polecenia...
Na początku trochę sie wkurwiłem bo zamiast nadtrzeźwości umysłu czułem sie kurewsko ućpany :( dopiero po jakiś 20-25min ten stan zmienił sie w trzeźwość umysłu z jednej strony czułem sie ujebany jak nigdy a z drugiej w 100% trzeźwy baa nawet źrenice mi sie nie powiększyły . Faktycznie ten stan jest niesamowity i wcale bym sie nie pogniewał jakby mi tak zostało :diabolic:
Dodam że jeśli ktoś planuje zarzucać to w domu samemu to marnowanie materiału :( S&S mi sie trochę zjebało i po fajnie zapowiadającym sie początku (na słoneczku pod strzechą) musiałem przenieść sie do domu :(
Wizualnie wcale nie jest tak słabo momentami robiło sie bardzo kolorowo :yay: no i oczywiście przy dłuższym wpatrywaniu sie w jedno miejsce . Za to CEV`y porażka bardzo delikatne i słabo przejrzyste
Sporo też odczułem zmiany w odbieraniu muzyki - basssssssss
Jak robi sie ciemniej miasto wygląda niesamowicie
Bodyload dość nie przyjemny chociaż pierwsze 30-40min to jest nic dopiero po około godzinie robi sie bardzo nieprzyjemnie :kotz: Zdecydowanie gorszy niż po DOC :)
Jeśli chodzi o negatywny wpływ na serce czy ciśnienie to nic nie zauważyłem ^_^ jedynie na wejściu dość spora potliwość mnie męczyła i w pewnym momencie cieknący nos i dość zimno .
40mg to jednak troszkę za mało jak dla mnie i za jakiś czas spróbuję z 50mg albo i więcej :-p
Albo to nie była wina dawki tylko kwestia tego że w nie odpowiednim momencie postanowiłem to zarzucić
Aaa no i trzymało dość długo o 14:30 zarzuciłem po 20minutach już delikatnie smyrało po godzinie sie rozkręciło i do 21:20 jeszcze czuć delikatne działanie ^_^
Gdyby nie to że mam pare testów przed sobą z chęcia bym sprawdził.
Ktoś moze sie orientuje jak to wygląda?
Jak opadnie mi tolerka to mogę spróbować z TMA-1
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.