Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
co sadzicie?
Ktos odnotowal jakies niepokoje ze strony serca/nerek/temperatury ciała?
I czy mocno widać po kimś "odmienny stan" ? :-D
Serce- ok
Nerki- ok
Temperatury ciała nie jestem w stanie ocenić, gdyż nie miałem stosowanego do tego sprzętu, a całe ciało poparzyłem sobie pokrzywami... (Kocham miks pokrzyw i psychodelików...
Warto nadmienić również o zmianach na poziomie audio.
Nie jestem wielkim fanem fenetyamin, jednak substancja godna polecenia...
Na początku trochę sie wkurwiłem bo zamiast nadtrzeźwości umysłu czułem sie kurewsko ućpany :( dopiero po jakiś 20-25min ten stan zmienił sie w trzeźwość umysłu z jednej strony czułem sie ujebany jak nigdy a z drugiej w 100% trzeźwy baa nawet źrenice mi sie nie powiększyły . Faktycznie ten stan jest niesamowity i wcale bym sie nie pogniewał jakby mi tak zostało :diabolic:
Dodam że jeśli ktoś planuje zarzucać to w domu samemu to marnowanie materiału :( S&S mi sie trochę zjebało i po fajnie zapowiadającym sie początku (na słoneczku pod strzechą) musiałem przenieść sie do domu :(
Wizualnie wcale nie jest tak słabo momentami robiło sie bardzo kolorowo :yay: no i oczywiście przy dłuższym wpatrywaniu sie w jedno miejsce . Za to CEV`y porażka bardzo delikatne i słabo przejrzyste
Sporo też odczułem zmiany w odbieraniu muzyki - basssssssss
Jak robi sie ciemniej miasto wygląda niesamowicie
Bodyload dość nie przyjemny chociaż pierwsze 30-40min to jest nic dopiero po około godzinie robi sie bardzo nieprzyjemnie :kotz: Zdecydowanie gorszy niż po DOC :)
Jeśli chodzi o negatywny wpływ na serce czy ciśnienie to nic nie zauważyłem ^_^ jedynie na wejściu dość spora potliwość mnie męczyła i w pewnym momencie cieknący nos i dość zimno .
40mg to jednak troszkę za mało jak dla mnie i za jakiś czas spróbuję z 50mg albo i więcej :-p
Albo to nie była wina dawki tylko kwestia tego że w nie odpowiednim momencie postanowiłem to zarzucić
Aaa no i trzymało dość długo o 14:30 zarzuciłem po 20minutach już delikatnie smyrało po godzinie sie rozkręciło i do 21:20 jeszcze czuć delikatne działanie ^_^
Gdyby nie to że mam pare testów przed sobą z chęcia bym sprawdził.
Ktoś moze sie orientuje jak to wygląda?
Jak opadnie mi tolerka to mogę spróbować z TMA-1
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.