Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
:-)
W tamtych stronach amfetamina jest praktycznie nieobecna, jak ktoś bierze coś mocniejszego, to tylko piko.
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 20 / / 0
Barthezzunio pisze:
Sarenkaa z okolic :D ?
Jak najbardziej :-)
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 111 / 1 / 0
to chyba kokainy nie bralas skoro tak mowisz...
  • 20 / / 0
@Up
Opisuję tylko subiektywne odczucia.

Fuzja / 909
pawel001 pisze:
a z brązowej metanfet .zrobię przezroczyste kryształki ?
Brązowe najmocnieniejsze, wal do nosa;-)
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 235 / 6 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Koliber »
jaś pisze:
Nie brałem nigdy fety więc nie wiem jaki ma smak gdy spływa do gardła, ale dobra metamfetamina powinna przypominać butapren.
Tutaj przyznaje koledze całkowitą rację.Meth czuć butaprenem w momencie gdy już się kruszy kryształki,jak się wali to też:) Podjadam ją często i powiem że nie każda ale zazwyczaj i gwarantuje wtedy wysoką jakość aczkolwiek zdarza się taka która wali budaprenem a nie jest zbyt mocna.Przed chwilą podjalem troszeczke i jebala budasiem,w czache tez jebła %-D U mnie to predzej meth idzie zalatwic niz dobrego speeda.Co za czasy heh............
  • 20 / / 0
Koliber pisze:
U mnie to predzej meth idzie zalatwic niz dobrego speeda.Co za czasy heh............
Witam ziomka :-)
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 3449 / 130 / 8
Jeśli chodzi Wam o DOBREGO speeda, to praktycznie wszędzie w Polsce łatwiej o meth niż takowego. Bo białe gówno z paracetamolem i ibuprofenem to wszędzie znajdziecie, ale w miarę czystą amfę ciężko uświadczyć.
  • 235 / 6 / 0
sarenkaa pisze:
Koliber pisze:
U mnie to predzej meth idzie zalatwic niz dobrego speeda.Co za czasy heh............
Witam ziomka :-)
Witam,pewnie niedaleko mieszkamy cos podejrzewam:) Pozdrawiam:)
Barthezzunio pisze:
Zgc team :D ! Słyszał ktoś o zwykłym speedzie u nas? Wszedzie tylko ice.
Kolegę również witam:)
  • 20 / / 0
No, niedaleko :-) Ja z Zawidowa ;-)
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 481 / 6 / 0
Mogłes sobie kutasa usypac baranie z tego shitu - co to ma kur..a byc?! [ external image ]
A po co komu amph. jak ma dostep do meth.? :huh:
Taak zgorzelec najlepsza meth.w tej galaktyce :diabolic: Piekny kryształ bywał kiedys .. :-p
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.