Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
W tamtych stronach amfetamina jest praktycznie nieobecna, jak ktoś bierze coś mocniejszego, to tylko piko.
++
Barthezzunio pisze:Sarenkaa z okolic :D ?
++
Opisuję tylko subiektywne odczucia.
Fuzja / 909
pawel001 pisze:a z brązowej metanfet .zrobię przezroczyste kryształki ?
++
jaś pisze:Nie brałem nigdy fety więc nie wiem jaki ma smak gdy spływa do gardła, ale dobra metamfetamina powinna przypominać butapren.
Koliber pisze:U mnie to predzej meth idzie zalatwic niz dobrego speeda.Co za czasy heh............
++
sarenkaa pisze:Witam ziomka :-)Koliber pisze:U mnie to predzej meth idzie zalatwic niz dobrego speeda.Co za czasy heh............
Barthezzunio pisze:Zgc team :D ! Słyszał ktoś o zwykłym speedzie u nas? Wszedzie tylko ice.
++
A po co komu amph. jak ma dostep do meth.? :huh:
Taak zgorzelec najlepsza meth.w tej galaktyce :diabolic: Piekny kryształ bywał kiedys .. :-p
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.