Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 20 / / 0
:-)
W tamtych stronach amfetamina jest praktycznie nieobecna, jak ktoś bierze coś mocniejszego, to tylko piko.
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 20 / / 0
Barthezzunio pisze:
Sarenkaa z okolic :D ?
Jak najbardziej :-)
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 111 / 1 / 0
to chyba kokainy nie bralas skoro tak mowisz...
  • 20 / / 0
@Up
Opisuję tylko subiektywne odczucia.

Fuzja / 909
pawel001 pisze:
a z brązowej metanfet .zrobię przezroczyste kryształki ?
Brązowe najmocnieniejsze, wal do nosa;-)
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 235 / 6 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Koliber »
jaś pisze:
Nie brałem nigdy fety więc nie wiem jaki ma smak gdy spływa do gardła, ale dobra metamfetamina powinna przypominać butapren.
Tutaj przyznaje koledze całkowitą rację.Meth czuć butaprenem w momencie gdy już się kruszy kryształki,jak się wali to też:) Podjadam ją często i powiem że nie każda ale zazwyczaj i gwarantuje wtedy wysoką jakość aczkolwiek zdarza się taka która wali budaprenem a nie jest zbyt mocna.Przed chwilą podjalem troszeczke i jebala budasiem,w czache tez jebła %-D U mnie to predzej meth idzie zalatwic niz dobrego speeda.Co za czasy heh............
  • 20 / / 0
Koliber pisze:
U mnie to predzej meth idzie zalatwic niz dobrego speeda.Co za czasy heh............
Witam ziomka :-)
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 3449 / 122 / 8
Jeśli chodzi Wam o DOBREGO speeda, to praktycznie wszędzie w Polsce łatwiej o meth niż takowego. Bo białe gówno z paracetamolem i ibuprofenem to wszędzie znajdziecie, ale w miarę czystą amfę ciężko uświadczyć.
  • 235 / 6 / 0
sarenkaa pisze:
Koliber pisze:
U mnie to predzej meth idzie zalatwic niz dobrego speeda.Co za czasy heh............
Witam ziomka :-)
Witam,pewnie niedaleko mieszkamy cos podejrzewam:) Pozdrawiam:)
Barthezzunio pisze:
Zgc team :D ! Słyszał ktoś o zwykłym speedzie u nas? Wszedzie tylko ice.
Kolegę również witam:)
  • 20 / / 0
No, niedaleko :-) Ja z Zawidowa ;-)
Matka wie, że ćpiesz???
++
  • 481 / 5 / 0
Mogłes sobie kutasa usypac baranie z tego shitu - co to ma kur..a byc?! [ external image ]
A po co komu amph. jak ma dostep do meth.? :huh:
Taak zgorzelec najlepsza meth.w tej galaktyce :diabolic: Piekny kryształ bywał kiedys .. :-p
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.