Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Mi zatrzymali na początku kwietnia paczkę z rc benzo i MiPTem i do dzisiaj nie wiem co dalej.
Żółtki twierdzą, że nic nie wiedzą, ani nic nie mogą zrobić bo to niebiescy prowadzą postępowanie.
Natomiast ze strony niebieskich zero zawiadomień itp.
Gdzie ubiegać o zwrot paczki wraz z zawartością?
To, czy ją odzyskasz zależy, czy jest czysta. Jak tak to szanse dawałbym pół na pół. Jeżeli jest natomiast czymś skażona co jest w grupie substancji zakazanych to możesz ją pożegnać.
Sanepid z tego co pamiętam ma 18 miesięcy na badanie i opinię (mogę się mylić - niech ktoś zweryfikuje jak wie na pewno tę liczbę)
3 tygodnie temu zamuwiem troche amfetaminy z tracking ale nie doszla.
To na co sie moge nastawic i co mi grozi?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Sprawdzam status a przesyłka oznaczona jako doręczona. Myśle sobie że dostałem zły tracking albo paczka poszła na zły adres. Kilka dni później wezwanie na przesłuchanie.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.