Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Mi zatrzymali na początku kwietnia paczkę z rc benzo i MiPTem i do dzisiaj nie wiem co dalej.
Żółtki twierdzą, że nic nie wiedzą, ani nic nie mogą zrobić bo to niebiescy prowadzą postępowanie.
Natomiast ze strony niebieskich zero zawiadomień itp.
Gdzie ubiegać o zwrot paczki wraz z zawartością?
To, czy ją odzyskasz zależy, czy jest czysta. Jak tak to szanse dawałbym pół na pół. Jeżeli jest natomiast czymś skażona co jest w grupie substancji zakazanych to możesz ją pożegnać.
Sanepid z tego co pamiętam ma 18 miesięcy na badanie i opinię (mogę się mylić - niech ktoś zweryfikuje jak wie na pewno tę liczbę)
3 tygodnie temu zamuwiem troche amfetaminy z tracking ale nie doszla.
To na co sie moge nastawic i co mi grozi?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Sprawdzam status a przesyłka oznaczona jako doręczona. Myśle sobie że dostałem zły tracking albo paczka poszła na zły adres. Kilka dni później wezwanie na przesłuchanie.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.