Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Mi zatrzymali na początku kwietnia paczkę z rc benzo i MiPTem i do dzisiaj nie wiem co dalej.
Żółtki twierdzą, że nic nie wiedzą, ani nic nie mogą zrobić bo to niebiescy prowadzą postępowanie.
Natomiast ze strony niebieskich zero zawiadomień itp.
Gdzie ubiegać o zwrot paczki wraz z zawartością?
To, czy ją odzyskasz zależy, czy jest czysta. Jak tak to szanse dawałbym pół na pół. Jeżeli jest natomiast czymś skażona co jest w grupie substancji zakazanych to możesz ją pożegnać.
Sanepid z tego co pamiętam ma 18 miesięcy na badanie i opinię (mogę się mylić - niech ktoś zweryfikuje jak wie na pewno tę liczbę)
3 tygodnie temu zamuwiem troche amfetaminy z tracking ale nie doszla.
To na co sie moge nastawic i co mi grozi?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Sprawdzam status a przesyłka oznaczona jako doręczona. Myśle sobie że dostałem zły tracking albo paczka poszła na zły adres. Kilka dni później wezwanie na przesłuchanie.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.