Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Mi zatrzymali na początku kwietnia paczkę z rc benzo i MiPTem i do dzisiaj nie wiem co dalej.
Żółtki twierdzą, że nic nie wiedzą, ani nic nie mogą zrobić bo to niebiescy prowadzą postępowanie.
Natomiast ze strony niebieskich zero zawiadomień itp.
Gdzie ubiegać o zwrot paczki wraz z zawartością?
To, czy ją odzyskasz zależy, czy jest czysta. Jak tak to szanse dawałbym pół na pół. Jeżeli jest natomiast czymś skażona co jest w grupie substancji zakazanych to możesz ją pożegnać.
Sanepid z tego co pamiętam ma 18 miesięcy na badanie i opinię (mogę się mylić - niech ktoś zweryfikuje jak wie na pewno tę liczbę)
3 tygodnie temu zamuwiem troche amfetaminy z tracking ale nie doszla.
To na co sie moge nastawic i co mi grozi?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Sprawdzam status a przesyłka oznaczona jako doręczona. Myśle sobie że dostałem zły tracking albo paczka poszła na zły adres. Kilka dni później wezwanie na przesłuchanie.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.