Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Mi zatrzymali na początku kwietnia paczkę z rc benzo i MiPTem i do dzisiaj nie wiem co dalej.
Żółtki twierdzą, że nic nie wiedzą, ani nic nie mogą zrobić bo to niebiescy prowadzą postępowanie.
Natomiast ze strony niebieskich zero zawiadomień itp.
Gdzie ubiegać o zwrot paczki wraz z zawartością?
To, czy ją odzyskasz zależy, czy jest czysta. Jak tak to szanse dawałbym pół na pół. Jeżeli jest natomiast czymś skażona co jest w grupie substancji zakazanych to możesz ją pożegnać.
Sanepid z tego co pamiętam ma 18 miesięcy na badanie i opinię (mogę się mylić - niech ktoś zweryfikuje jak wie na pewno tę liczbę)
3 tygodnie temu zamuwiem troche amfetaminy z tracking ale nie doszla.
To na co sie moge nastawic i co mi grozi?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Sprawdzam status a przesyłka oznaczona jako doręczona. Myśle sobie że dostałem zły tracking albo paczka poszła na zły adres. Kilka dni później wezwanie na przesłuchanie.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.