Serio sprzedawcy mają już takie dziwne nicki? Dział sprzedawcy służy do dyskutowania o nich. NLZ
Kiedyś miałem NEB parę razy, ale pamiętam tylko tyle, że nie przypadł mi do gustu, natomiast zupełnie nie pamiętam takich adrenergicznych efektów.
To już kofeina lepiej klepie.
Sampla miałem 250mg i jak wczoraj wieczorem zacząłem go przerabiać tak posta o 4 w nocy pisałem już po ostatniej dorzutce. Więc dorzucałem często, a efekty chujowe. Potem miałem ostre bicie serca przez jakieś 3 godziny jeszcze, ale zapodałem 4-MeO-PCP i poleciałem daleko i petardowo. A teraz coś mi puściło i się zastanawiam czy to aby nie ten NEB, bo czuję się jak ścierwo i mam zwałę jak po amfie, a 4-MeO-PCP takich akcji nie funduje.
Ogólnie moje doświadczenie pokrywa się bardzo z opisami z pierwszej strony tego wątku - że 30 minut ok a potem kurewskie fizyczne dolegliwości.
No nic, następnym razem poproszę vendora by wysłał mi sampla substancji wskazanej przeze mnie, bo nie chcę mieć takich niespodzianek, a jak coś przyjdzie ekstra to niestety, ale chęć zakosztowania jest silniejsza od zdrowego rozsądku.
NLZ, next time warn, dyskusje o sprzedawcach w dziale sprzedawcy
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.