Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1993 / 490 / 0
Tak po 4-6 godzinach od zarzucenia możesz iść spać.
  • 3406 / 534 / 0
Taa 2C-C, taki tam pizdryk w zwykłej dawce, ale jest jakieś tam oczyszczanie umysłu, kiedyś pierdolnę tego pod hight+, a co mi tam.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 319 / 7 / 0
Jest fajny na ambitniejsze imprezy muzyczne - idealny balans pomiędzy psychodelią, a ogarnianiem.
  • 3406 / 534 / 0
Spoko spoko, coś tam wyciągnąłem :D naprawdę sajko jest spoko w chuj nie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 331 / 100 / 2
Nie spodobała mi sie ta substancja. Zjadłem 50 mg oralnie i fajerwerkow nie było, a nie miałem tolerki. Na wejsciu nudnosci i rzyganie.
Po peaku dorzuciłem 20 mg donosowo i odradzam te droge administracji. Piecze z opoznieniem! Na poczatku wydaje sie że proch wchodzi gładko, a potem jak mnie nie pierdolneło to myślałem że mi nos odpadnie. Chodziłem po mieszkaniu i płakałem, a potem znowu sie porzygałem. Nie rzygałem po 2cb ani 2ct7, a po tym tak.
Wizualnie spoko ale nie zachwyca. Czas działania zamknął sie w 4h. Na plus to że łatwo można zasnąć po tych fenylkach.Z ostało mi tego z 40 mg to komuś znajomemu oddam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.