Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3223 / 911 / 5
01 marca 2019Nathan pisze:
No kilka dni czysty nie licząc jakiegoś winka z narzeczoną dzisiaj wieczorem. Zaczynam znowu pisać, bo weny dostałem takiej, że po nocce jak wróciłem to nie spałem do teraz hehehe
Albo mania dwubiegunowa wjechała hehehe
Ogólnie to najgorzej z tym koksem, bo kurwa no weź nie zajeb :korposzczur: darmo, walisz ile chcesz, zjazdu nie ma chyba, że przedobrzysz to piwko i buszek-dwa z jointa i jest oka. Ale chuj, walczę :P dobrze, że cracku nie zacząłem jarać, bo tamci to już jadą na grubo.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 720 / 121 / 0
01 marca 2019Satif pisze:
01 marca 2019mmigotka pisze:
Do jutra mam się wynieść z domu, bez grosza przy duszy i z maturą na karku :)
Uciekła mi niewolnica seksualna, możemy się dogadać.
Biegnę %-D
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
  • 1916 / 335 / 2
@mmigotka coś narozrabiała? Za fecenie takie akcje? Czy o co chodzi.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 720 / 121 / 0
01 marca 2019guccilui pisze:
@mmigotka coś narozrabiała? Za fecenie takie akcje? Czy o co chodzi.
Nie, mój ojciec jest pojebany zwyczajnie
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
  • 995 / 104 / 0
Czasami sobie myślę, że mam od zaj.... problemów w swoim życiu. Sprawa w sądzie, niekiedy problemy na tle nerwicowym. Natomiast jak się trochę rozejrzę po innych ludziach i ich problemach czy poczytam tematy jak ten- zaczynam doceniać, że mam takie problemy a nie inne. W sumie to myślę, że mam dość dobrze w życiu. Natomiast największym moim problem jest martwienie się, że jakieś problemy się mogą pojawić. To mój demon.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 911 / 0
Wieczne kłótnie w domu, krzyki.Siostra daje ostro po dupie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 395 / 36 / 0
Re: Wasze problemy
Post autor: Nathan »
16 marca 2019UJebany pisze:
Wieczne kłótnie w domu, krzyki.Siostra daje ostro po dupie.
Znam to, ja ostatnio postanowiłem zrobić coś ze swoimi uzależnieniami (poszedłem do psychiatry) wytłumaczyłem mu że nie daje rady już, powiedziałem siostrze(z którą zawsze miałem super kontakt) o tym a ona podsumowała mnie tu cytuje: "mam to w piździe" :trucizna: Ja nie pozostaje dłużny na takie "pierdolenie" jak ona mi to ja jej "dopierdalam do pieca" - nikt nie będzie wchodził na moją godność kiedy ja chcę zawalczyć o siebie i szukam pomocy . Opinie które są "nie na miejscu" zwalczam takimi samymi - najwyżej zostanę (zostałem) sam :zły: Takie sytuacje nauczyły mnie że pokora i bycie "podludziem" który się użala nad sobą nic nie daje i należy wysoko głowę podnieść i walczyć/zwalczać wszelakie głupie pierdolenie. @UJebany nie bądź pizdą walcz - uda Ci się i nie pozwalaj na za duzo siostrze tylko ją "ukrócaj" w tych jej "krzykach" .Bądź facetem. Bierzesz benzo to będzie Ci łatwiej: tzn bez skrupułów i poczucia winy. Pozdrawiam mordeczko i do przodu z fartem.

Co do moich problemów to: zostałem sam, rodzina pierdoli mi : "że jestem słaby psychicznie i brak mi silnej woli" w walce z uzależnieniami. Nawet mój ojciec który jest alkoholikiem (nie pije już od około 30 lat) wciska mi farmazony i słodkie pierdolenie , a sam zapomniał jak nadmierne picie wypacza/zmienia spojrzenie na świat i w jakim m gównie człowiek się "tapla"
nic nie istnieje dopóki na to nie spojrzysz...
  • 9 / 1 / 0
Blokady wewnętrzne
  • 615 / 96 / 0
Re: Wasze problemy
Post autor: TMq »
U mnie za małolata było to samo z siostrą. No i się zaczęły moje długie wyjścia z domu bo nie mogłem tego wytrzymać jak wiecznie z matką się kłóciła.
Ile siostra ma lat?
Zainwestuj w słuchawki i jakiś przedwzmacniacz %-D
  • 8103 / 911 / 0
@TMq
Siostra ma 11 lat a zachowuje się jakby miała + 16.
Sluchawy mam..no i benzosy,
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.