Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
"kradnę jedzenie i alkohol z lodówki innym (nawet na ich oczach)" masz na myśli wchodzisz do pierwszego lepszego mieszkania w bloku pijany i tak o pałaszujesz lodówkę???
  • 1331 / 492 / 0
To były mieszkania wieloosobowe od agencji pracy za granicą.
  • 106 / 1 / 0
fera/mefa
koks
  • 140 / 22 / 0
GBL+keton sniff z 3cmc jedna z najlepszych bomb jednak trzeba wcelować się idealnie w swoje dawki giebla i ketona i człowiek czuje się jak młody Bóg... Mocarny mix.
Przedstawienie musi trwać.
  • 2919 / 1587 / 34
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 4956 / 842 / 0
05 kwietnia 2025AngelSentinel pisze:
GBL+keton sniff z 3cmc jedna z najlepszych bomb jednak trzeba wcelować się idealnie w swoje dawki giebla i ketona i człowiek czuje się jak młody Bóg... Mocarny mix.
I co najlepsze wygląda sie wyjsciowo a nawet lepiej niz typowe pijaki z klubu.
Co z tego ze czujesz sie jak Bog jak wygladasz jak kupa gowna .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 140 / 22 / 0
Dlatego napisałem że trzeba się wstrzelić w dawkę giebla i ketona. Dla mnie to będzie 2,5ml+150-200mg 3cmc. Jak raz polalem 4ml i sniff z 350mg 3cmc to może czulem się świetnie ale gdybym musiał wstać się wtedy wylać to wyprawa do kibla była niemożliwa %-D leżałem rozwalony na łóżko czułem się mega ale chodzenie było niemożliwe %-D
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Włoska policja aresztowała fana "Breaking Bad". Stworzył prawdziwe tajne laboratorium

Włoska policja zlikwidowała jedno z największych nielegalnych laboratoriów narkotykowych w kraju. Podczas nalotu na jeden z domów w dzielnicy Sant'Antonio w Novarze zatrzymany został 22-letni mężczyzna, który w swoich działaniach wyraźnie inspirował się serialem "Breaking Bad".

Alkohol w Sejmie to patologia, nad którą niektórzy z nas przeszli do porządku dziennego

Nasze oburzenie od lat wzbudza fakt przychodzenia posłów na salę sejmową pod wpływem alkoholu (a także innych środków odurzających). Tego typu ze wszech miar patologiczna sytuacja jest o tyle dziwna, że w oczywisty sposób koliduje nie tylko z ustawą o wychowaniu w trzeźwości, ale także z podstawowymi zasadami przyzwoitości, które jednak często nie dotyczą niektórych posłów, którzy lubią sobie zajrzeć do kieliszka podczas swojej pracy.

Niepełnosprawny na wózku przemycał klefedron. Mówił, że to worek na mocz

Policjanci z Dzierżoniowa zatrzymali 33-letniego mężczyznę na wózku inwalidzkim, który przewoził blisko pół kilograma narkotyków. Próbował oszukać funkcjonariuszy, tłumacząc, że nosi worek na mocz, podczas gdy w rzeczywistości miał przy sobie reklamówkę wypełnioną klefedronem.