czy wierzą w ogóle w magię? czy jest to tylko siła naszej podświadomości i wiary?
wypowiadajcie się na owy temat i w ewentualności w jakim celu została ona przez Was użyta.
Na początku była wicca, magia żywiołów... same pierdoły, potem przyszedł czas na chaos i ceremoniały( do dziś pamiętam przetapiane srebra:P ahh...jebać ceremonialną, za dużo pierdolenia) , jeszcze później przyszła pora na astrologię i demonologię (w szerokim znaczeniu tego słowa). A całkiem nie dawno zacząłem głębsze studiowanie hermetyzmu, choć jak na razie to się opierdalam.
Kierowała mną chęć samodoskonalenia, lepszego poznania świata, spojrzenia na wiele rzeczy z zupełnie innej strony( na przestrzeni czasu zdaje mi się że po prostu nie potrafiłem kwacha pochytać:/).
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Mind freak...
Ciekawe ile w tym prawdy.
Spraw nie ma więc nie ma pędu...
Tylko ja i dymu pięć kłębów.
W każdym bądź razie Magia jest zajebista :D
Najbardziej podoba mi się w niej filozofia okultystyczna oraz klimat :)
Tak ! Ja praktykuję! Ale moim zdaniem to jest siła naszej podświadomości.... Po prostu model psychologiczno-informacyjny ]
no właśnie. same rytuały zaklęć dają taką wiare
NeuroDriver pisze: Chaotka wyczaruj mi 1kg methampfetaminy :D:P
Chaotka pisze:Nikt nie zrobi tego tak dobrze jak Ty sam ;]NeuroDriver pisze: Chaotka wyczaruj mi 1kg methampfetaminy :D:P
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.